Můj kousek štěstí
Agáta Hanychová: Soukup zmlácený jako žito!
Popral se!
Agáta Hanychová: Soukup zmlácený jako žito!

Události dospěly do bodu zlomu. Jaromír Soukup a Miroslav Dopita se rvali jako koně. Prohrál zjevně Soukup, vypadá hůř. Teď se řeší, kdo si začal a kdo za to může.

Nešťastný Jaromír Soukup (55) má modrý obličej, zlomený prst a ruku v sádře. Ač se vytahuje, že boxuje, rvačku s Miroslavem Dopitou (40) prohrál.

Došlo k ní minulý týden, když přijel vrátit dceru Rozárku (1), již má s expartnerkou Agátou Hanychovou (39). Dle svědků nasedl do auta a chtěl odjet, ale Agátin manžel Dopita mu přes plot nadával.

Bránil rodinu?

Soukup vyskočil z vozu, vtrhl do zahrady dvířky, která Dopita ochotně otevřel, a vrhl se na něj. Hned však dostal ránu do brady a padl k zemi, kde ho dle svědků Dopita kopal. Podle verze Hanychové měl ovšem bitku vyvolat Soukup a Dopita jen bránil svoji rodinu.

A bránil ji tak udatně, že musel miliardář podstoupit v nemocnici CT vyšetření, aby se vyloučilo krvácení do mozku. Co na to Agáta? „Naše rodina byla napadena. Jsem nyní na policii. Všichni jsme zhrouceni,“ uvedla exmodelka.

Někdejší mediální magnát se vyjádřil: „Nyní podnikáme veškeré právní kroky k ochraně mé osoby vůči Miroslavu Dopitovi.“ Výtečník Dopita se po rvačce nechal ochotně a s úsměvem na nezraněné tváři fotografovat.

Jen aby ho smích nepřešel! Opletačky s policií už měl, kdysi fyzicky napadl fotografa a mimoto, zadlužený až po uši, prchal před exekutory až na daleký ostrov Bali.

Pokud si chce hrát na nevinného andílka, policie se bude královsky bavit. Prozatím hromotluk podle svého názoru chytře tvrdí, že ho Soukup kousl. Ten to označil za naprostou lež.

Další žena

„Měli to připravené!“ říká o incidentu Soukup. Rvačce předcházel fakt, že vzal dcerku na oslavu, kam ho doprovázela nynější partnerka Eva Feuereislová (34), o níž se tvrdí, že je celá z plastu, a opravdu budí ten dojem.

Agátu to rozzuřilo. A zuřil i její Mirek. Pak se to zvrhlo v krveprolití.

reklama
Související články
Moje sladké tajemství / 5.10.2024
Nová posila seriálu Jedna rodina Kristýna Ryška (39) prožívá životní drama. Po skončení Zlaté labutě měl její manžel Jan Ryška (45) chtít, aby se věnovala především rodině. Herečka ale naskočila do Jedné rodiny a opět dojíždí na natáčení do Prahy. A v tom je zřejmě kámen úrazu, protože se začalo proslýchat, že se jí v hlavním městě občas […]
Během loňské řady StarDance to mělo mezi moderátorkou Ivou Kubelkovou (47) a tanečníkem Martinem Prágrem (29) pořádně jiskřit. To stejné se však v současnosti proslýchá o jeho letošní tanečnici, herečce ze seriálu Zlatá labuť Martě Dancingerové (32). Je to snad důvod, proč si Kubelková teď do StarDance ostře rýpla? „Všichni vědí, že ta soutěž sice […]
Moje šťastná hvězda / 5.10.2024
Herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina to s hubnutím v poslední době bere pěkně od podlahy. Po tom, co shodila dvanáct kilo, šla ještě na sál, kde jí vylepšili tzv. „madla lásky“. Bendová patří k ženám, které sebezdokonalování pomocí plastické chirurgie rozhodně neodmítají, a s hubnutím prý také zatím nekončí. Její mladší přítel Michal Topol (38) vylepšenou partnerku […]
Můj čas na kafíčko / 5.10.2024
Dvě manželství za sebou už má, přesto by se zpěvačka Lucie Bílá (58) nebránila třetímu. V poslední době dává svému pohlednému svalovci Radku Filipimu (39) najevo, že je nejdůležitějším mužem v jejím životě. Je do něj zamilovaná a často přidá nějaké vyznání na sociální sítě. Nedávno mu dokonce před zraky všech zazpívala k narozeninám, kde ho ujistila, […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz