Moje šťastná hvězda

Agáta Hanychová: Usmířila se s tchýní?

Jejich hádky dřív údajně neznaly hranic, ale v současnosti je už prý všechno v naprostém pořádku. Jak je to ale doopravdy? Bývalá modelka Agáta Prachařová (33) se netajila tím, že má se svojí tchyní Danou Batulkovou (61) opravdu špatný vztah.

Hádaly se prý snad kvůli všemu a každý si myslel, že ty dvě spolu zkrátka nikdy nebudou schopné vycházet. Batulková se naopak netajila svým názorem, a ten rozhodně nehrál v Agátin prospěch. Pro jejího syna prý Agáta nikdy nebyla dost dobrá a dávala jí to dost jasně najevo. Nejhorší období však nastalo, když se přišlo na Agátiny nevěry a její manžel Jakub Prachař (36) ji opustil.

VÁLČILA CELÁ RODINA

Tou dobou se do války zapojila i Agátina maminka, herečka Veronika Žilková (57), která na Danu Batulkovou začala házet špínu.„Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím,“ řekla tehdy Žilková na adresu Batulkové. Agáta byla tou dobou těhotná s dcerou Miou (1) a všechno špatně snášela. Ke všemu si Prachař myslel, že dcera není jeho. Nakonec se to ale nějak vyjasnilo a podle Agátiných slov je teď všechno perfektní.S tchyní si prý vše vyříkala a myslí si, že jejich vztah se posunul dál, a to výrazně k lepšímu.

USMÍŘENÍ KVŮLI VNUČCE?

Nicméně málokdo po tom všem věří tomu, že si Prachařová s Batulkovou podaly ruce a uzavřely mír.Podle našich zdrojů za zlepšení jejich vtahů může malá Mia, která je první vnučkou Batulkové. Je jasné, že babičky své první vnouče značně prožívají a také pořádně rozmazlují, a jinak to není ani u Batulkové.

TICHO PŘED BOUŘÍ?

Prý za Agátou jezdí jen proto, aby malou mohla vidět, nebo naopak zavolá Agátě, jestli se nechce s dcerou zastavit.Mia tedy vztah mezi svou maminkou a babičkou slepila, ale rozhodně se nedá říct, že by to byla jejich vlastní iniciativa. Možná jde jen o jakési ticho před bouří, protože ty dvě spolu prý dlouho zadobře nebudou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden