Můj kousek štěstí

Agáta Hanychová: Zákaz vdávání

Nekonečné je drama kolem rozvodu Agáty Hanychové, provdané Prachařové. Vlastně se pořád jmenuje Prachařová, neboť se děsí papírování kolem změny příjmení, ale i tak zatvrzele používá to dívčí.


To aby dala bývalému manželovi Jakubu Prachařovi (37) najevo, že jí může být ukradený. „Jsem prostě Agáta, to stačí, dokud si nevezmu někoho dalšího,“ říká a zřejmě si připadá vtipná. Asi nejlegračnější na celé této vztahové tragédii je skutečnost, že případnou další svatbu má rebelka zakázanou.


Jakub Prachař to od rozvodu zkusil navážno jen jednou. Nepovedlo se a je klid.

„Máma radí, abych už si nikdy nikoho nebrala, nebo budeme všichni chudí,“ vysvětluje. To je moudrý přístup, neboť vyplatit Jakuba Prachaře Agátinu rodinu úplně finančně vyčerpalo.

„Dřív mi máma říkala, že rozvod je kolek, který si koupíš za šest set korun na poště. Tak to možná bylo za ní,“ prozrazuje dcera, jak lehkomyslně přistupovala ke vztahům její potřetí provdaná matka Veronika Žilková (59).

Nicméně právě Žilková byla za tuto dobrodružnou radu vytrestána. Teď platí jako mourovatá. Proto bude daleko nejrozumnější, bude-li Agáta se všemi dalšími chlapy žít na hromádce. A to jí, jak se ukazuje, jde dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden