Můj kousek štěstí

Agáta Hanychová: Zase rozchod. Pokolikáté už?

Oznámila, že na chlapy kašle. Pózy rebelky Agáty Hanychové, která po rozvodu odmítá nosit vyvdané příjmení Prachařová, jsou už trošku směšné. Manželství s hercem a muzikantem Jakubem Prachařem (37) nevydrželo.


Jak by také mohlo, když vyšlo najevo, že čilá mladá žena byla partnerovi nevěrná, a šeptá se, že milenců možná bylo víc než jen jeden. Od krachu manželství Agáta střídá chlapy veřejně a dá se říct, že s pýchou. Krátkodobými vztahy se chlubí na sociálních sítích.

Naposled chodila s někým, komu říkala producent Tomáš. Kvůli této známosti se dokonce vzdala umělých vlasů a řas, gelových nehtů i botoxu. „Aneb když posloucháš svých kluka,“ komentovala to suše.

A kluk to musel být relativně rozumný, když Agátu přiměl ke zmíněným rozumným činnostem. Ale i s ním rebelka už skoncovala. „Ty a já navždy. Ano, tenhle chlap mi nikdy neublíží,“ napsala k fotografii se synem Kryšpínem (9), kterého porodila hráči amerického fotbalu Miroslavu Dopitovi (38).

Povrchní pozérství na všechny její fanoušky neplatí, někteří namítají, že přece i Agáta ubližuje, a to jak mužům, tak dětem, u nichž se střídají všelijací strýčci. To si rebelka zřejmě neuvědomuje. Vedle Kryšpína má dceru Miu (3), otcem je exmanžel Prachař.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden