Moje šťastná hvězda

Agáta Prachařová, Jakub Prachař: Jeho sžírá žárlivost, ji zase minulost!

Už se zdálo, že manželskou krizi se AGÁTĚ PRACHAŘOVÉ (33) a jejímu muži JAKUBOVI (34) podařilo zahnat. Jenže pak se zčistajasna objevil její dávný milenec!

Před pěti lety se modelka rozhodla, že za svou minulostí udělá tlustou čáru. Otec jejího prvorozeného syna KRYŠPÍNA (6), bývalý hráč amerického fotbalu MIREK DOPITA (36), zmizel a ani se o svého syna nechtěl starat. Agátě to ale zas tak moc nevadilo. Tou dobou už totiž měla někoho jiného. Na společně strávený čas ale nevzpomíná zrovna ráda. Svůj podíl na rozchodu mají údajně oba. Měli se totiž podvádět navzájem. A možná se ani není čemu divit, když spolu nestihli chodit déle než dva týdny.

Mirek Dopita, Agáta Prachařová: Bude se konat nečekaný comeback?

Proč se rozešli?

Ze začátku modelka tedy trvala na tom, že se rozcházejí kvůli častým Dopitovým nevěrám, ale nakonec přiznala, že za jejich rozchod může muž, do kterého se zamilovala a s nímž žije dodnes. Ke všemu Dopita sám nikdy veřejně žádnou svou nevěru nepřiznal. „Nepodvedl jsem ji, rodiny si vážím nade vše! Ale k Prachařovi se vyjadřovat nechci,“ přiznal tehdy. A tak se jejich cesty natrvalo rozešly. Alespoň to si ještě donedávna Prachařová myslela. Pak se ale před prahem jejího domu objevil Mirek Dopita znovu. Znamená to snad konec jejího manželství?

Doteď o syna žádný zájem nejevil

„Mirek přiletěl za Kryšpínem na návštěvu, aby ho viděl. Doteď si volali přes Skype a nyní se vidí od Kryšpínových asi dvou let poprvé naživo,“ prozradila. Dopita totiž není vzorovým otcem. O svého potomka přílišný zájem nejevil, proto mnoho lidí, včetně Prachařové a jejího manžela, překvapilo, že Dopita přiletěl právě teď. Pro Kryšpína to ale musel být šok. Vždyť donedávna mu dělal tátu- Jakub Prachař! A najednou mu matka řekne, že má tatínky dva? Ano, sice si volali, ale to ještě neznamená, že šestileté dítě skutečně pochopí, že to je jeho otec se vším všudy. Není, otec je pro něj podle odborníků hlavně ten, kdo mu dává veškerou lásku a stará se o něj, a tím člověkem Dopita rozhodně není. „Samozřejmě že když se viděli poprvé, tak jsem s nimi byla celý den, ale teď už jsou spolu asi posedmé, takže jsem Kryšpína Mirkovi půjčila na tři dny,“ říká. Jenže dítě není věc a skoro to vypadá, jako by ho tak Prachařová brala. A to dokonce prozradila, že uvažuje o tom, že by Kryšpína s Dopitou poslala i na delší dovolenou! Její bývalý přítel ho chce totiž vzít na Bali. „Přemýšlím, že bych ho tam pustila na prázdniny na čtrnáct dní s Mirkovou sestrou.“

Má příliš špatnou pověst

Blízký kamarád Martina Prachaře se nechal slyšet, že herec není vůbec nadšený z toho, že se bývalý přítel jeho manželky vrátil. Cítí se totiž ohrožený. Když Prachařová dokázala podvádět Dopitu, kde je psáno, že jeho podvádět nebude? Navíc pár spekulací na toto téma během let, co jsou spolu, už proběhlo, a nikdy z nich Prachařová nevyšla příliš dobře. Dobré světlo na modelku nevrhá ani fakt, že s Dopitou chodila pouze čtrnáct dní, než otěhotněla. Neměli se tedy ani šanci nějak blíže seznámit. Že by to chtěl snad Dopita napravit? Hnulo se v něm svědomí kvůli tomu, že svého syna opustil už dva roky po narození?

Dokáže si poradit s výchovou vlastního syna?

Možná je ale všechno trochu jinak. Dopita totiž do Česka nepřijel jen kvůli synovi. Hlavní důvod jeho návratu je, že se na pražské Staroměstské radnici oženil se svou dlouholetou přítelkyní, se kterou aktuálně žijí na Bali. Dopita už totiž nehraje hokej, ale podniká v hotelnictví. A nejspíš si chce vyzkoušet, jak si dokáže poradit s výchovou svého syna, a potrénovat na miminko, které třeba bude mít jednou se svou současnou manželkou. Pro Prachařovou může být plus, když si čas od času Dopita svého syna vezme k sobě, aspoň bude mít čas věnovat se víc své malé dcerce a svému manželovi. Také se může s Dopitou dělit o náklady, které souvisejí s výchovou jejich syna.

Agáta Hanychová, Jakub Prachař: V osobním životě je Agáta nevyzpytatelná

Ustojí i tuto krizi?

Ale co Prachař? Přemůže žárlivost, nebo Dopitův návrat bere jako otevřený útok vůči své osobě? Je pochopitelné, kdyby se mu chtěl bývalý fotbalista pomstít. Vždyť mu herec přebral holku! Ale je Dopita pomstychtivý? A proč by čekal pět let na to, aby se pomstil? Prachařovi už ustáli několik krizí a většina z nich byla dost vážná. Teď přišla další. Zvládnou i tuhle? Nebo se jejich vztah definitivně rozpadne? Bohužel by se tomu asi ani nikdo nedivil. Zatímco herec je rodinný typ, který rád tráví čas doma a věnuje se dětem a manželce, Prachařová je jeho přesný opak. Nejraději by byla stále ve společnosti nebo se předváděla na mole. Ale i ona už má nejvyšší čas na to, aby se usadila. Jako matka dvou dětí by neměla zapomínat, kde je její místo. Po boku Jakuba Prachaře. S ním si totiž slíbila věrnost a lásku. Snad na tom její bývalý snoubenec Dopita ani jiný muž nic nezmění. A snad Prachařovi nedojde s manželkou trpělivost. I on má jenom jednu a od Agáty musí snášet hodně. Až jednou jeho pohár trpělivosti přeteče, bude zle. Teď mu nezbývá než doufat, že se Mirek Dopita i se svou novomanželkou zase rychle vrátí, odkud přišli, a objeví se třeba zase až za pár let.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden