Můj kousek štěstí

Agáta Prachařová: Marně shání peníze

Zdá se, že modelka Agáta Prachařová (32) si nasadila moc vysoko laťku. Byt jí nestačil, a tak si pořídila dům, navíc v ne zrovna levné lokalitě – ve velmi žádaném Suhdole, odkud je do centra Prahy coby kamenem dohodil.

Navíc teď čeká druhé dítě s hercem Jakubem Prachařem (33). Náklady na potomka půjdou také do desetitisíců. Zanedbatelná není ani její slabina pro značkové hadříky... Agáta je zvyklá žít si na vysoké noze a ze svého statusu by se jí jen těžko chtělo slevit.

Jenomže žádného miliardáře si nevzala a velkou pomoc nejspíš nemůže čekat ani od své matky, ta má doma na starost dost svých dětí. Agáta si tedy snaží poradit sama.

Modeling už ji dávno neuživí, proto se snaží hledat si přivýdělky v jiném oboru. Zařídila si například svůj eshop. Ten ale neměl velký úspěch. Ukázalo se totiž, že výrobky, které Agáta prezentuje jako svoje vlastní, jsou pouze nekvalitní zboží šité horkou jehlou, které přeprodává od jiných výrobců.

Modelka zřejmě zjistila, že tím si moc nevydělá, a tak nyní rozjela další projekt. Rozhodla se stát fotografkou. Jenomže i to teď skončilo fiaskem.

"Mám pro focení cit. Už můj otec to vystudoval, takže vím, že oko na to mám," věří si. Že jsou její výtvory průšvih, však poznají i laici. Snímky jsou buďto přetmavené nebo přesvětlené, na postavách vynikají nelichotivé detaily.

.. Není divu, že na hlavu Prachařové se kvůli tomu snáší jen samá kritika. Lidé jí vyčítají amatérismus. Ta si ale se svým (ne)uměním hlavu nedělá. A raději se pokouší své práce všemožně obhajovat. "Různě si hraji se světlem.

Nechci říkat, že je to umění. Chci se pokusit o něco jiného," říká sebevědomě. A nebojí si to ani naúčtovat. Fotografie nabízí až za 9000 korun. Tady nejspíš Agátě také pšenka nepokvete. Už to tak vypadá, že modelka se bude prostě muset uzkromnit.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden