Můj kousek štěstí

Agáta Prachařová: Neškodí svému dítěti?

Tímhle si modelka Agáta Prachařová (32) pověst dobré mámy opět neudělá. Co může způsobit její touha po štíhlé linii?  Mnohé matky ji plísnily za to, že už tři týdny po porodu dcerky Mii (1 měs.

) se vrhla do práce. Čas pro své miminko ukrajuje na spravování svého internetového módního obchodu. Teď se navic Agáta přiznala další nerozumnosti. Hrdě se začala chlubit tím, že už po čtrnácti dnech po porodu zhubla deset kilo.

"Dobrý, ne?," radovala se na sociální síti. Jenomže místo uznání se dočkala kritiky, kterou by si však nejspíš měla vzít k srdci. Takovým úbytkem váhy v období kojení by totiž mohla vážně ohrozit svou dcerku! "Skvělý, ale tvé mléko je pravděpodobně jen voda," reagovala na její komentář.

Se zdviženým prstem varují i odborníci. "S hubnutím určitě nezačínejte dříve než za dva měsíce po porodu," zdůrazňují s tím, že úbytkem váhy matky nebezpečně klesá kvalita mléka a miminko může být ochuzeno o důležité živiny.

Což v budoucnosti může dokonce vážně ohrozit imunitu dítěte. O to horší je, že Agáta prý s hubnutím ještě zdaleka nekončí. "Ještě 10 a jsem na své váze," dává si plán. Prachařová by se měla nejspíš zamyslet, jetli je pro ni důležitější modelkovská postava nebo zdraví dítěte.

.. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden