Moje šťastná hvězda

Agáta Prachařová: Plánuje si ulovit nového milence?

Chce s ním trávit víc času, ale zároveň chce, aby vydělával pořád stejné sumy. Herečka a modelka Agáta Prachařová (33) si na svého manžela, herce a zpěváka Jakuba Prachaře (35), posledních pár měsíců údajně neustále stěžuje.

Chtěla by, aby se Prachař víc věnoval jí a jejich rodině, ale on si naopak domlouvá další a další pracovní závazky, což Prachařovou pěkně štve. Prý je Jakub věčně jen unavený a málokdy si najde čas na to, aby si třeba hrál s jejich společnou dcerkou Miou (1) nebo Agátiným synem Kryšpínem (7).

Na druhou stranu je ale Jakubův finanční příjem pro rodinu celkem důležitý, přece jen chce jako hlava rodiny své nejbližší zabezpečit. Agáta sice nějaké peníze vydělá díky svému pořadu v televizi, ale to ani zdaleka není tolik, kolik domů přinese Jakub. Nedávno Agáta uspořádala bazárek v garáži a prodávala oblečení jak svoje, tak i svých dětí.

Touží po pozornosti

Nejspíš tím chtěla Jakubovi dokázat, že i ona dokáže přispět do rodinného rozpočtu a zároveň se věnovat rodině.Před pár týdny se také dokonce objevila na jedné nejmenované módní přehlídce, na které předvedla dlouhý krajkový model. Zřejmě šla tentokrát na jistotu, protože když si naposledy na molo oblékla plavky, strhla se pořádná vlna kritiky.

Nicméně i za přehlídku si jistě Prachařová vydělala nějaký ten peníz navíc. Nedávno také vyšlo najevo, že prý Agáta rapidně zhubla. Podle našich tajných zdrojů se rozhodla držet jakousi dietu a její přátelé a známí tvrdí, že to bylo právě kvůli zmíněné módní přehlídce.Pravda je ale údajně jiná a Prachařová hubne, aby si jí její manžel všimnul. Kam až to chce dotáhnout?

Najde si zase milence?

Téměř vždy, když se Agáta nudí nebo jí není věnovaná pozornost, najde si ji jinde.Není žádným tajemstvím, že Agáta údajně milence měla, a dokonce ne jen jednou. Jednou Prachařovi zalhala, že letí do Ameriky za kamarádkou, ale přitom si údajně jela užívat za hokejistou Jiřím Tlustým (29).

Když byla těhotná, provalilo se, že prý měla románek s fotografem Matějem Dereckem Hardem (33), a dokonce se i pochybovalo o tom, že dcera Mia je skutečně Jakuba Prachaře. Byla to pro ni i pro jejího manžela velká ostuda, na kterou už se, naštěstí pro ni, zapomnělo.

Agáta se už ze všech trapasů oklepala, takže je možné, že si za trochou zábavy vyrazí i teď. Její manžel jí každou její nevěru odpustil a i přes všechny strasti a nenávistné komentáře od fanoušků, že je paroháč, s ní zůstal.Otázkou zůstává, zda si to Agáta uvědomuje, protože další nevěru už by Prachař nemusel ustát a tím pádem by mohla jejich manželství nadobro rozbít..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden