Moje šťastná hvězda

Agáta Prachařová: Těhotenstvím zakrývá nevěru?

Je dítě skutečně manželovo?

AGÁTA PRACHAŘOVÁ (31) je těhotná. Tato zpráva se nese éterem už několik dní. Podle všeho s ní vyrukovala modelka jen proto, aby zakryla informace o tom, že měla svého manžela JAKUBA PRACHAŘE (33) podvádět.
Mladý fotograf s uměleckým jménem DERECK HARD tvrdí, že měl řadu měsíců milostný románek s Agátou. Ačkoli se modelka brání, že jde o výmysly, podle informací, které poskytl médiím fotograf, to vypadá jinak. „Ze strany Derecka to byla láska. Hodně se zamiloval, myslel si, že je Agáta jiná,“ tvrdí fotografův přítel a dodává, že Agáta údajně celou dobu Dereckovi tvrdila, že ho má ráda a že se kvůli němu rozvede. „Prý jim to spolu už dlouho neklape, hádají se a nemají stejný pohled na budoucnost,“ měla prohlašovat o svém svazku modelka.

Všichni o vztahu věděli

Podle svědků prý ti dva spolu chodili i na společné akce. „Byli spolu v pražském baru, kde potkali i Prachařovu sestru s kamarádkami. Agáta jí tak musela složitě vysvětlovat, že s nikým nic nemá,“ svěřil dál nejmenovaný zdroj, podle něhož měl být Dereck dokonce i ve společném bytě manželů v pražském Suchdole. Jakub měl dokonce svého soka v lásce i kontaktovat. Psal mu prý drsné zprávy, ve kterých mělo údajně zaznít i to, že ho zabije. Jindy výřečná Agáta pouze vztekle procedila mezi zuby: „Je to blázen a lže!“ Prachař se k celé záležitosti nevyjadřuje.

Nebyla by to první nevěra

Není to však poprvé, kdy se mluví o tom, že Agáta svého muže podvádí. Poprvé se zprávy o tom, že se spustila s milencem, roznesly ani ne dva roky po svatbě. V únoru 2015 si totiž vdaná paní Prachařová zaletěla do Ameriky na nákupy, ve skutečnosti měl ale cílem její cesty být dům hokejisty JIŘÍHO TLUSTÉHO (28). Modelka vše popřela s tím, že hokejistu ani nezná. Jakub se k celé situaci tehdy postavil několika slovy. „My nemáme krizi, ale Agáta mi lhala!“ pravil tenkrát nakvašeně Prachař. Přesto s ní zůstal. Teď vězí ale v choulostivější situaci. Vedle informací o nevěře s fotografem je jeho žena v jiném stavu. Otázkou tak zůstává, čí to dítě je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden