Moje šťastná hvězda

Agáta Prachařová: Utíká do ciziny od problémů

To, že jejich manželství si prochází další krizí, není žádným tajemstvím. Nicméně se zdá, že problémy herce Jakuba Prachaře (35) a jeho ženy Agáty Prachařové (33) jsou větší než kdy jindy. V minulosti se manželé hádali především kvůli Agátiným nevěrám, ale Jakub ji vždy vzal na milost.

Nyní se naopak spekuluje o tom, že nevěrný měl být Jakub a Agáta prý kvůli tomu začala drsnou hádku. Jemu prý ruply nervy a odjel s přáteli na hory. Jakubovi přátelé tvrdí, že herec si na problémy v manželství stěžoval dlouhodobě a jeho odjezd byl takzvaná poslední kapka.

Když se Prachař z hor vrátil, jel sice do jejich společné vily, ale jen aby si sbalil kufry. Agáta je z celé situace velmi špatná, na samotu není zvyklá. Rozhodla se tedy k razantnímu kroku, chystá se totiž na měsíc odejít z České republiky.

Jede k mamince

Když se Agátina maminka Veronika Žilková (57) dozvěděla, co se děje, neváhala ani minutu a okamžitě za ní přiletěla do Prahy. Byla jí tu pár dní oporou, ale poté se musela znovu vrátit do Izraele, kde teď žije.

Překvapivě Agátu drží i její tchyně Dana Batulková (61), která se do ní zřejmě umí vcítit, protože sama si v minulosti prošla podobnou krizí, jež bohužel skončila rozvodem. Snaží se tedy Agátě předat nějaká moudra a možná právě ona jí doporučila, ať si na chvíli od všeho odpočine.
Agáta si to zřejmě vzala k srdci a skutečně chystá odlet do Izraele. Prý to bude už ve velmi brzké době a s sebou vezme i svoje děti Kryšpína (7) a Miu (1).

Chtějí střídavou péči

Agáta byla tedy po odjezdu své maminky ve vile jen se synem Kryšpínem, protože malou Miu měl v péči Jakub.Nicméně nastal den, kdy se manželé zkrátka museli střetnout, protože Prachař přijel dceru vrátit zpět Agátě. Vypadá to, jako kdyby se už předem dohodli na střídavé péči, a oba si na to chtějí začít zvy- kat s předstihem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden