Můj kousek štěstí

Agáta Prachařová: Už se dělí majetek!

Špatná zpráva pro ty, kdo se konejšili nadějí, že rebelka Agáta Prachařová a Jakub Prachař (36) i přes manželskou krizi nakonec zůstanou spolu. Nezůstanou, je konec, propast mezi nimi se nedá překlenout. Je známo, že Jakub žije s jinou, Agáta zas každou chvíli s někým jiným – ta by se ostatně o instituci zvanou manželství neměla již raději pokoušet, nemá talent.


Mimochodem, už se dělí majetek, zatím teoreticky.  Vše nasvědčuje tomu, že Agátě zůstane společný dům v Suchdole, exmanželovi bude poskytnuto finanční vyrovnání a dcera Mia bude v matčině péči s tím, že ji tatínek může kdykoliv vídat a pomáhat s péčí o ni.

 Jsem si jista, že oba to už chceme mít za sebou, a tak nějak si oddychneme. Je to už pro nás dlouhé a karanténa nám to ještě protáhla,“ postěžovala si Agáta. Nepříjemné pro ni je, že musí být s Jakubem i přes rozpory ve styku. „S Kubou komunikuji v rámci možností, hlavně kvůli dětem, které si bere.

Určitě to není tak, že si denně voláme nebo spolu jdeme na kafe,“ podotýká přelétavá rebelka, která se vrací k dívčímu příjmení Hanychová. I tímto způsobem dává najevo Jakubovi, že s ním nechce mít nic společného – kromě dcery Mii (2) ovšem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden