Můj kousek štěstí

Agáta Prachařová: Zasloužená dovolená?

Jako ptáci odletěla Agáta Prachařová do teplých krajin. Otázka je, od čeho si potřebovala odpočinout. Zřejmě od odpočinku. Už několik měsíců totiž fanoušky zásobuje fotografiemi, na nichž se prochází po plážích či se pokouší surfovat.

Kdo se jí po tak dlouhou dobu stará o děti, syna Kryšpína (8) a dceru Miu (2), to ví jen bůh. Agáta sice lehkomyslně vzkazuje:  „Pro info a zbytečný otázky, děti mají i své tatínky,“ ovšem to by tatínci Marek Dopita (35) a Jakub Prachař (36) museli pověsit na hřebíky své kšefty a rozejít se s veškerými příležitostnými milenkami, jinak by to prostě nezvládli.

Agáta si vybudovala ráj na zemi. Ač opuštěná manželem, bez stálého zaměstnání a se dvěma malými dětmi, není pro ni problém dovádět ve vlnách v Thajsku a před tím několikrát v Izraeli. Nabízí se otázka: kdo tohle všechno platí? Raději to snad ani nechtějme vědět.

Rebelka se pochlubila fotografií v plavkách a faktem, že je s realitním makléřem Zdeňkem Turkem (36) šťastná. A to jí ze srdce přejeme. Poté, co ji, takovou světici, nezaslouženě opustily zástupy sobeckých mužů, si mladá žena přece konečně zaslouží kapku toho štěstí.

„Přijdu si milovaná… to je fakt hezkej pocit,“ libuje si Agáta. No tak sláva. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden