Můj čas na kafíčko

Agátě Hanychové a Jakubovi Prachařovi předvídali manželství do konce života. Trvalo jen sedm let.

Můj čas na kafíčko

Měla to být láska jako z filmu. Happy end se ale nekonal a rozvod oba hodně bolel.

Herec Jakub Prachař (38) a modelka Agáta Hanychová (37) byli vděčnou dvojici pro bulvární média. Nejprve jako ideální pár, později se ale ostře sledovaný vztah změnil ve smutnou bitvu.

Rok 2005 byl pro tehdy dvacetiletou Agátu Hanychovou (37) přelomový. Absolventka střední průmyslové školy umění a managamentu se přihlásila do soutěže Miss. Tu sice nevyhrála, ale i třetí místo jí stačilo ke zviditelnění.

Chtěla se usadit

Na rozdíl od ostatních účastnic soutěže měla Agáta jednu zdánlivou výhodu. Její maminkou je známá herečka Veronika Žilková (60). Protekčním dítětem ovšem Agáta být nechtěla a hodlala na sebe upozornit sama. To se jí dařilo jak v kladném, tak i v záporném slova smyslu.

Negativní popularita ale Agátě nevadila, protože jí bylo jasné, že o kom se nepíše, ten jako by ani neexistoval. Role bulvární celebrity jí tak vyhovovala. Současně ale prokazovala

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden