Moje šťastná hvězda

Agáto, vrať se. Stále tě moc miluju!

Moje šťastná hvězda

Soukup nejspíš prožíval s Hanychovou svou osudovou lásku. A stále ho bolí, že jim to spolu nevyšlo, a rád by to napravil.

Ačkoli byli v posledních týdnech spolu na kordy, povídá se, že by dal Jaromír Soukup (54) cokoli za to, aby se mu Agáta Hanychová (38) vrátila. Má u ní šanci, nebo je všechno ztracené?

Kontroverzní modelka Agáta Hanychová (38) a mediální magnát Jaromír Soukup (54) momentálně svádějí tuhou bitvu o společnou dceru Rozárku. A ačkoli se na první pohled zdá, že jeden druhého nenávidí, skutečnost je možná úplně jiná.

Anonymní zdroj z blízkého okolí magnáta nám poskytl informace o tom, že Hanychovou stále miluje a s rozchodem se ani zdaleka nevyrovnal. Dokonce má v plánu s ní vztah ještě slepit. Naději mu dávají poslední

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden