Můj čas na kafíčko

Akční hrdina Bruce Willis musí doma opět čelit ženské přesile!

Při natáčení společného filmu dal nejprve přednost jiné herečce!

Hollywoodský představitel drsných chlapů Bruce Willis (62) nezůstal po rozvodu dlouho sám. Našel si o třiadvacet let mladší herečku Emmu Heming (39) a vstoupil do manželství podruhé!

Nejprve si Bruce Willis získal popularitu díky televiznímu seriálu Moonlightning. Světovou hvězdou se pak herec, kterému kamarádi přezdívají Bruno, stal díky filmu Smrtonosná past. Než se tak stalo, vstoupil do prvního manželství s Demi Moore (55), kterou potkal na jedné hollywoodské premiéře. K předstoupení před oddávajícího úředníka jim stačila tříměsíční známost.

První Bruceho rozvod všechny překvapil!

Bruce a Demi spolu měli tři dcery a dlouhá léta to vypadalo, že tohle manželství vydrží. Jenže něco se asi vyčerpalo a tak v roce 1998 dvojice šokovala svět, když oznámila svůj rozchod. Nepralo se přitom žádné špinavé prádlo, všechno proběhlo hladce, přátelsky a bez skandálů. Dál se spolu stýkali, samozřejmě hlavně s ohledem na potomky. Jezdili dokonce na společné dovolené a začalo se spekulovat, že by se vztah Bruceho a Demi mohl obnovit. To se ale nestalo. Demi se později znovu provdala a jejího dalšího manžela, o 15 let mladšího herce Ashtona Kutchera (39) jí Bruce osobně schválil. Sám si dal nějaký čas od vztahů oddech, ale pak došlo znovu i na něho. A také on si našel mladší partnerku. Jeho vkus zůstal stejný, protože herečka Emma Heming je bývalce dost podobná.

Před kamerou drsňák, doma ale poslouchá.

Kdo doma vládne? No přece Emma!

S Emmou se Bruce seznámil při natáčení filmu Neznámý svůdce v roce 2007. Hrál tam hlavní postavu a osobně se zúčastnil všech castingů na ostatní role. Prý to skoro vypadalo, jako by si mezi uchazečkami vybíral budoucí partnerku. Jestli to měl v plánu, to asi neprozradí, každopádně to tak dopadlo. Původně přitom začal chodit s jinou dívkou, se kterou měl ve filmu sexuální scénu. Následně sbalil i Emmu a ta to u něho vyhrála. Emma má zajímavý původ, přišla na svět na Maltě, otec byl Angličan a matka z Guayany. Po dvouletém vztahu se dvojice vzala v březnu 2009 na jednom karibském ostrově, ale to byla jen symbolická svatba, tu oficiální si oba prožili o šest dnů později v Beverly Hills. Páru se postupně narodily dvě děti a jak už jsme si u Bruceho zvykli, byly to opět dcery. Z akčního hrdiny, který na filmovém plátně kosí jednoho zloducha za druhým, se po padesátce stal milující a rozplývající se taťka. Vztah s mladší partnerkou si pochvaluje a dokonce přiznává, že se jí doma ve všem podřizuje. Jak Bruce uvedl, má teď doma ženský kmen, jehož je Emma královnou. „Je to báječná máma a opravdu velmi chytrá a velmi rezervovaná žena, já ji moc miluji,“ uvedl. Ona je šéfkou a je rozhodně ta chytřejší z nás dvou a já souhlasím se vším, co si myslí. Zeptám se spíš na její názor než na názor kohokoli jiného.“ Emma mu ovšem lichotky vrací: „Je to ten nejlepší táta pro naše děti!“

Bruceho žena má u nás dávnou kamarádku!

Protože Emma Heming patří ke krásným ženám, které svůj vzhled dokázaly v mládí zúročit při práci modelky, má z této branže kamarádky po celém světě. A kupodivu také u nás, konkrétně Simonu Krainovou (44). Ta společně s Emmou začínala v Paříži, kde prý prožily ty nejhezčí chvíle a byly nerozlučnými kamarádkami. Na sociálních sítích se o druhé ženě Bruceho Willise vyjádřila, že je to jedna z nejúžasnějších, nejmoudřejších a nejvtipnějších bytostí, které kdy potkala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden