Můj kousek štěstí

Akutně shání chlapa! Zn. Kritéria jsou nízko!

Proč marně čeká?

Kde jen ten pravý pořád vězí? Ptá se sama sebe Martina Randová (50), herečka, kterou si televizní diváci oblíbili nejprve jako ráznou Heluš v Ordinaci v růžové zahradě, a následně jako hospodskou Kateřinu v Ulici.

Přestože rok narození v občance ji neúprosně řadí spíše do kategorie zralých žen, než náctiletých princezen, zatím ještě neměla to štěstí, aby potkala svého životního partnera. Stále je sama, jako kůl v plotě, byť, jak přiznala, nároky na potenciální partnery s rostoucím věkem stále snižuje.

Klidně i gaye

Prý by měl být hodný, věrný a měl by ji mít rád takovou, jaká je, říká své skromné přání herečka, které už prý dávno u mužů nezáleží na výšce, váze nebo fyzické kráse. Nedávno se dokonce nechala slyšet, že by jí ani nevadilo, kdyby byl její muž homosexuál.

Byla by prý tolerantní manželka, kdyby se jí manžel po svatbě k něčemu takovému přiznal. Jak je vidět, se svými kritérii šla opravdu hluboko. Co je to ale platné, když ten pravý stále ne a ne přijít.

Se Zounarem si zkrátka rozumějí jako parťáci. A nechtějí to pokazit.

A co Zounar?

Mnoho fanynek by pro ni jistě mělo okamžitý tip. Nerozlučnou dvojku od dob Ordinace v růžové zahradě tvoří s Martinem Zounarem (55). Hrají spolu i divadlo a vzájemné sympatie nezapřou.

Jeden by si myslel, že tady vzniklo víc než jen přátelství. „Martin je neskutečný člověk, já už ho beru jako součást sebe sama,“ básní o něm Randová. Ovšem je nutno si přiznat jeden zásadní fakt.

Zounar se chystá oženit s psycholožkou Kateřinou Kantovou (42), a tak Martině nezbývá než doufat, že se co nevidět objeví nějaký jiný perfektní muž, o němž by dovedla básnit stejně tak, jako o svém milém kolegovi. „Určitě se někde musel narodit člověk, kterej se tady narodil kvůli mně,“ neztrácí naději.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden