Můj kousek štěstí

Alena Mihulová: Marně hledá lásku

Půvabná tmavovláska, která vypadá na svůj věk neobyčejně mladě, se cítí osamělá. Přitom zažívá šťastné časy. Dokonce tak šťastné, že už to ani nečekala. Poté, co jí zemřela životní láska, režisér Karel Kachyňa (†79), propadla Alena Mihulová (50) depresím a alkoholu a domnívala se, že život už nikdy hezký nebude.

Toto trápení pochopitelně zapříčinilo i pracovní pauzu. Teď se karta obrátila. Alena Mihulová předvedla, jak pevnou má vůli. Za hlavní roli ve filmu Domácí péče byla odměněna Českým lvem a řadou dalších ocenění.

V Karlových Varech zažila okamžik, kdy dvanáct set lidí po promítání Domácí péče povstalo a čtvrt hodiny tleskalo. Bylo to nezapomenutelné. Herečka si čím dál víc užívá života, skočila padákem, natočila film v angličtině, potápěla se, kvůli divadelní roli se učí tančit u tyče.

Stále jí však něco nesmírně důležitého schází. Někdo, kdo by s ní životní radosti, ale i strasti, když přijdou, sdílel. Přála by si, aby ji někdo už konečně měl rád takovou, jaká je. Aby byl skutečným přítelem.

A žádné hry: kdo s koho. Na to už podle herečky Aleny Mihulové v padesáti není čas..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden