Moje šťastná hvězda

Alena Mihulová: Našla konečně novou lásku?

Osud se s ní nemazlil a v minulosti si zažívala jedno trápení za druhým. Vypadá to ale, že herečka Alena Mihulová (53) se ze všech strastí konečně dostává. Před několika lety ji opustil její osudový partner, režisér Karel Kachyňa (†79), a to pro ni byla první osudová rána.

Pak se dlouhá léta utápěla v alkoholu a v depresích, protože se s odchodem svého manžela nemohla vyrovnat. Trápila se, téměř nevycházela ven a není divu, že se téměř psychicky zničila. Poté se musela vyrovnat s další věcí.

Její dcera Natálie (24) oznámila, že je homosexuální. Pro Alenu to byl sice šok, ale časem si na to zvykla a svou dceru přijala takovou, jaká je, a nyní prý s ní i s její přítelkyní vychází bezproblémově.

Nestarala se o sebe

Nicméně se zdá, že všechny strasti osudu překonala. V současnosti jí to moc sluší a možná za to může i to, že má stálou pracovní pozici v Ulici. Nemusí si dělat starosti s tím, kdy a jak vydělá peníze.Navíc prý tvrdí, že jí hraní v seriálu baví, je tam prý skvělý kolektiv. Co jí však vyhovuje nejvíc, je to, jak se o ni všichni starají. Maskéři upravují její zevnějšek, stylisté s ní jdou vybrat pěkné šaty.

Přiznala, že to jí dodalo sebevědomí, protože ona sama o sebe dlouhá léta nepečovala, prý k tomu neviděla důvod. Nicméně nabyté sebevědomí se jí hodí i v civilním životě, protože přiznala, že muži se za ní začali otáčet.

Partnera tají

Na otázku, zda někoho má, začala trochu mlžit. Byla dlouhou dobu sama, ale tvrdila, že na novou lásku už je připravená a nebrání se jí. Vypadá to tedy, že se změnou její vizáže se dostavilo také pozvání na rande.

Jak to ale s jejím tajemným milencem vypadá teď? To Alena nechtěla rozebírat, ale její smích napovídá tomu, že to nejspíš šlo lépe, než si ona sama myslela. Vypadá zamilovaně, ale svého „pana Tajného“ si chce prý nechat ještě chvíli jen pro sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden