Můj kousek štěstí

Alena Šeredová: Připadá si stará

Ničí ji rozvod, kterým prochází. Připadá si odhozená. Cítí se unavená a obává se stáří. Tak se nyní cítí modelka Alena Šeredová (39), která prochází složitým rozvodovým řízením s manželem, italským brankářem Gigi Buffonem (39).

Za vztahem udělala tmavovláska tečku ze dne na den. Dověděla se o nevěře, a dál už nedokázala se svým boháčem žít. "Zklamal mou důvěru, museli jsme se rozloučit," poznamenala k tomu chladně a stručně.

Nicméně tak docela chladnou ji celá událost nenechala, dobře si uvědomuje, že rozpad rodiny se dvěma dětmi je velká soukromá katastrofa. Cítí se zrazená a podvedená, bojí se toho, jaký dopad bude mít rozvodové řízení na to nejcennější, co má, tedy na děti.

Novináři v Itálii, kde kráska toho času pobývá, o ní neustále píší, že je těhotná. Tomu se modelka jen směje. Vzniklo to prý tím, že jednu dobu zhubla, protože se trápila, a pak zase přibrala. Dítě nečeká a neplánuje, připadá si totiž stará.

Napůl s humorem podotýká, že babičky přece děti nemívají. Navzdory věku, který ji tak trápí, se jí podařilo ulovit miliardáře Alessandra Nasiho (43), dědice automobilky Fiat.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden