Můj kousek štěstí

Alena Šeredová: Trpí ponorkovou nemocí

Zdá se, že dokonce ani miliardy na účtech neuchrání člověka před nudou a ponorkovou nemocí.

Koronavirová pandemie uvrhla do truchlivého bezčasí také modelku Alenu Šeredovou, jejího italského pohádkového boháče Alessandra Nasiho (47), téměř roční dcerušku Vivian Charlotte i dva starší Aleniny syny z prvního manželství, Louise Thomase (13) a Davida Lee (11).


„Velký rozdíl je to, že necestuje, takže je pořád v Turíně,“ prozradila o partnerovi krásná tmavovláska. A stejně jako je to teď zvykem v Česku, také v Itálii se ve velkém pracuje z domova, což znamená, že Alessandro přezdívaný pan Fiat pobývá skoro pořád ve vile.

Asi to pro něj není jednoduché, byl zvyklý neustále služebně cestovat. S Alenou se na sebe těšili, to nyní nemohou, neboť jsou pořád spolu. Jak dopadla tahle nečekaná prověrka vzájemného vztahu? „Partner rád vyrazí na celodenní výlet na kole,“ směje se půvabná modelka. To je rozumné.

Doma jsou dva chlapci, kteří se učí na dálku, miminko, které už leze, někdy sem dochází a vypomáhá tu chůva. Nasednout na bicykl, šlápnout do pedálů a rychle zmizet, to je dokonalý recept na boj s ponorkovou nemocí. Pan Fiat je evidentně špičkovým manažerem a ví, jak se chovat, když přijde krize.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden