Moje šťastná hvězda

Alice Bendová: Bude mít třetí dítě?

Máme ještě strašně moc času

O půvabné herečce ALICI BENDOVÉ (43) se ví, že má o 12 let mladšího přítele MICHALA TOPOLA (31). Zatímco Alice má dva potomky, Michal je zatím bezdětný. Bude Alice mámou jeho případné ratolesti, nebo tu možnost už zavrhla?

Na dítě je nejvyšší čas

Herečka si moc dobře uvědomuje, že její partner by děti jednou mohl chtít, proto odpovídá na otázky ohledně dalšího mateřství šalamounsky. „Máme ještě strašně moc času a ještě o tom neuvažujeme,“ směje se Alice, která je ženská do nepohody a na třetí dítě by si troufla. Jenže věk neošálí a i nekorunovaná věková rekordmanka - slavná rodička - BÁRA BASIKOVÁ (54) porodila v 46 letech, což už Alice nemá tak daleko. Jestli tedy chtějí s Michalem dítě, budou si muset pěkn ě po spíšit, aby to stihli. A co případná veselka? Bude, nebo Alici po jednom manželství a dost divokém rozvodu při vyslovení tématu svatba naskáčou osypky jako pralinky?

Svatba? Jedna stačila

Herečka tvrdí, že si nevybírala milence podle podle věku. „I kdyby mu bylo padesát a měl by stejnou povahu, byli bychom spolu,“ říká Alice, která s Michalem sdílí ještě jedno životní rozhodnutí. Dlouhé svatební šaty Alice asi už neoblékne. „Připadá mi to už zbytečné. Já už jsem vdaná byla, vím, kolik je kolem toho lítání, kolik to všechno stojí úsilí,“ říká herečka a její mladý partner ji v tom podporuje. I jemu to prý připadá zbytečné. Snad to nedělá jen kvůli Alici a po čase nezmění názor.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden