Moje sladké tajemství

Alice Bendová: Herečku okradli o statisíce!

Známý si půjčil její peníze. Už je ale nevrátil!

Ne nadarmo se říká „Pro dobrotu na žebrotu.“ Své by o tom mohla vyprávět herečka Alice Bendová (43), která ve víře, že dělá dobrý skutek, přišla o statisíce korun! Nemůže si za to ale sama? Prosba o pomoc Krásná herečka jednou půjčila svému známému nemalou sumu peněz a uvěřila jeho slibu, že jí celou částku vrátí do týdne zpět.

To ale neměla dělat. Šlo totiž o závratnou částku 300 000 korun, a ta se za tak krátkou chvíli shání dost těžko! Proč mu Alice vůbec uvěřila? „Bylo mi v té době 24 let, byla jsem blbá a naivní,“ přiznala se herečka.

K příteli Michalu Topolovi se ráda tulí.

Prý věřila, že člověk, kterého zná, ji neokrade, a naletěla mu. A kdo že je to jejím dlužníkem? „Jmenuje se Pavel Šebesta, ale pozor, není to ten hokejista. Ten člověk by měl být trestně stíhaný, protože nadělal dluhy v řádech desítek milionů korun,“ prozradila Alice.

Poučila se Dnes už je herečka naštěstí moudřejší a hned tak někdo ji na vařené nudli neutáhne. Svoje peníze si lépe hlídá. Není ale možné, že by se z ní kvůli tomuhle nepěknému zážitku stal lakomec? Doufejme, že ne!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden