Moje šťastná hvězda

Alice Bendová: Je otrokem svých dětí

Zdá se, že herečce a moderátorce ALICI BENDOVÉ (44) rodinná idylka skončila. Její syn VÁCLAV (10) totiž dorostl do věku, kdy s ním šijí všichni čerti! A herečka se svým přítelem MICHALEM TOPOLEM (32) na něj zkrátka už nestačí. Nebo to alespoň tak vypadá. „Je občas hodně vzdorovitý, vzteklý a hádá se o svou pravdu,“ nechala se slyšet Bendová. „Jenžá já v takových sporech nemůžu jít moc daleko, protože jsem stejná,“ nezapírá. Její hlavní problém spočívá v tom, že nedokáže vzít věci pevně do svých rukou. Svým dětem, synovi i dcerce ALICI (7), vždycky všechno dovolí.

Je na ně příliš hodná

„Jsem milující, všeobjímající máma. Na úkor svého pohodlí dělám vše pro děti,“ přiznává. Jenže to se jí moc nevyplácí. Neměla by rozhodně skákat, jak děti pískajjí. To ony by se měly řídit podle ní. „Děti vidí, že jsem vlastně takový domácí robot, který dokáže všechno. Možná bych jim měla někdy dát najevo, že zkrátka všechno nezvládnu,“ zamýšlí se krásná Alice.

Přerůstají jí přes hlavu

Teď je jejímu Vašíkovi deset, ale co bude dělat za tři čtyři roky, až bude v pubertě? Jestli se herečka o své děti bude dál starat až do úmoru a ony nebudou muset hnout prstem, vyrostou z nich pořádní mamánci! To její bývalý manžel a otec dětí VÁCLAV BENDA (42) prý zastává přísnější výchovu, ale bohužel za těch pár hodin týdně, co je má u sebe, nic moc nezmůže. „Je o něco důslednější než já. Já jsem taková svobodomyslná, všechno mám zalité sluníčkem a nerada dávám tresty. Ale musím říct, že naše děti vychováváme vzájemně dobrou rukou,“ říká spokojeně Bendová. Pokud to tak ovšem půjde dál, děti si z ní udělají oficiálního domácího otroka a nebude mít kvůli nim čas ani na svůj vlastní život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden