Moje šťastná hvězda

Alice Bendová: Její vztah je jen přetvářka?

Už zase řádí! ALICE BENDOVÁ (45) si prý nedá pokoj a opět se snaží upoutat pozornost nahým tělem. A jejímu partnerovi prý došla trpělivost. Prý je až na posledním místě. Jejich vztah je jedna velká přetvářka.

Nedávno si postěžovala, že přitahuje jenom samé uchyláky. Mnozí z jejích přátel se tomu prý ale vůbec nediví. Když se snaží nalákat muže svými polonahými fotkami na sociálních sítích, je jasné, že z toho nevzejde vůbec nic dobrého. Mnohem zajímavější otázkou je ale to, proč by měla vůbec nějaké muže lákat, když už jednoho má?

Bez svých dětí nedá ani ránu

Její přítel Michal Topol (32) nestačí zírat. Údajně se měl nedávno dozvědět, že si jeho partnerka dopisuje s úplně cizím mužem. A to už nějaký ten pátek. Že by to byl ten, o kterého prý tak často projevuje zájem při svých častých dovolených na Kanárských ostrovech? Ke všemu sama herečka nedávno prozradila, že na přítele poslední dobou vůbec nemá čas. Jedna z jejích kamarádek také před pár týdny potvrdila, že by si Topol přál, aby aspoň jednou ročně vyrazili na dovolenou bez jejích dětí Alice (8) a Vašíka (11). Leč o tom nechce herečka ani slyšet.Prý bez svých dětí není schopná být ani den, natož aby bez nich odjela na dovolenou. Pravou romantiku tak už hodně dlouho nezažili. Jestli vůbec.

V ničem se neshodnou

Teď však jejich vztah údajně připomíná spíš bojiště než rozkvetlou louku. Každý chce něco jiného a nemohou se shodnout ani v těch nejbanálnějších záležitostech. Jak jsme se dozvěděli od jedné z hereččiných kamarádek, Topol má rovněž problém s tím, že by rád na dovolenou vyrazil také někam jinam než na Tenerife.

Je příliš pracovně vytížená

Jenže právě na tomto Kanárském ostrově si Bendová před časem pořídila vilu, a tak není důvod, aby prý utrácela za ubytování někde jinde, když může jet do vlastního. Dokonce prý plánuje se na Kanárské ostrovy odstěhovat! Teď prý ale nemůže, má totiž hodně pracovních závazků. Natáčí nejen nový český film, ale také údajně i nový seriál. Jak velkou roli v něm má, ale zatím není známo.

Bez oblečení je nejšťastnější

Na straně jejího přítele Michala Topola údajně stojí i mnoho bývalých příznivců Alice Bendové. Těm se totiž nelíbí, že ačkoli je herečka zadaná, pořád se vystavuje na svém Facebooku a jiných sociálních sítích.Takhle se prý zadaná žena chovat nemůže. Ona si však z takových řečí vůbec nic nedělá. Sama říká, že se vystavuje velice ráda. Má prý ráda pozornost, hlavně mužskou, a nevidí nic špatného na tom, když si své fotky v plavkách zveřejní na vlastní sociální síti. Pravda je, že má být rozhodně na co pyšná. Její postavu by jí mohla závidět kdejaká osmnáctka.

Žene se do pekla?

Její partner Topol by pro ni udělal všechno na světě, ale rozhodně se prý podle jeho přátel nenechá veřejně ponižovat. Netlačí ji do svatby ani do společných dětí, ve všem jí nechává volnost a ona toho prý zneužívá. Ale podle blízkých kamarádek Bendové to prý rozhodně pravda není. Svého přítele prý miluje, ale tím prý nevylučují fakt, že má někoho jiného ve slunném Španělsku. Údajně si až příliš často vyhazuje z kopýtka na to, že nevydělává až tolik peněz. Její partner se prý ale živí jako podnikatel, a tak má možná také víc peněz než ona a její rozmary financuje právě on. Kdyby se rozešli, možná už by si takový luxus dopřávat nemohla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden