Můj kousek štěstí

Alice Bendová: Kdy zas někoho zfackuje?

Vjedou si do vlasů? Není to vyloučeno. Jak Kateřina Kristelová (38), tak Alice Bendová (44) jsou temperamentní a energické ženy. Blondýnka Kristelová byla donedávna tváří pořadu Paparazzi.

Jenže pak se vyrojily zprávy o jejím vyhazovu z televize Barrandov. I když později vedení uvedlo, že hodlá s Kateřinou i nadále spolupracovat, pořad už jí nevrátili. Nahradila ji v něm herečka a moderátorka Alice Bendová (44).

Jaké mají teď krásky mezi sebou vztahy? Velmi pravděpodobně napjaté, ale odmítají to přiznat. Sexbomba Bendová skálopevně tvrdí, že nic ani vzdáleně podobného řevnivosti necítí. Nechala se slyšet, že je ráda, že byl pořad nabídnut právě jí.

Kačka by podle Alice udělala to samé. Herečka, která se pyšní bujným silikonovým poprsím, pak také odmítla jakékoli dohady o tom, že by ní a Kateřinou došlo na veřejnosti ke konfliktu. Údajně se znají docela dobře a nemají mezi sebou jediný problém.

Ale kdo by tomu věřil? Nedávno se Alice Bendová svěřila, že si jednou připadala tak zoufale, že dala facku své sokyni v lásce. Snad ji omlouvá, že jí bylo pouhých dvacet let. Vzpomíná na to nerada a má pocit, že tím to celé prohrála.

Jenomže kdoví, co se přihodí, až zas dostane pořádný vztek. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden