Můj kousek štěstí
Alice Bendová: Místo svatby sbohem?
Jako nejčastější důvod odkládání svatby říká, že na ni není čas.
Alice Bendová: Místo svatby sbohem?

Zásnuby ano, svatba ne? Herečka ze seriálu Jedna rodina se ani po třech letech od zásnub svatby s Michalem Topolem (38) nedočkala.

Naposledy se o termínu veselky spekulovalo před pár týdny, jenže zase nic. Podle mnohých je pro Alici Bendovou (50) bolestné stále nasazovat úsměv a tvrdit, že do toho něco vlezlo.

Jednou se chtěli brát na zahradě jejich domu, potom na pláži na Kanárských ostrovech, pak prý že svatbu spojí s oslavou kulaté padesátky. Výsledek? Jedno velké NIC. Kolují zvěsti, že za většinou odkladů stojí její partner.

Topol je o dvanáct let mladší než ona. Může tu být obava, že jí frnkne za mladší.

Bojí se?

Nikdo by se tak nemohl divit, kdyby Bendové došla trpělivost. Zaprvé je to už celkem trapné, jak neustále kupí další a další výmluvy. A pak se zkrátka zdá, že si ji Topol vzít vůbec nechce.

Někteří lidé si pokládají otázku, proč s ním tedy herečka stále zůstává. Domnívají se, že má strach, že by mohla skončit sama.

Pokud je to pravda, tak jsou takové obavy jistě liché, Bendová totiž vypadá naprosto úžasně a není sporu, že by po rozchodu s Topolem měla okamžitě na každém prstu několik ctitelů. Spíš je možné, že se současným přítelem upadla do stereotypu, zvykla si. A z toho se špatně vyskakuje.

Nevěry jako varování

Bendová už vdaná byla. S hokejistou Václavem Bendou (48) to nevyšlo, takže by teď mohla mít strach, že vstoupí podruhé do stejné řeky. Navíc se jako důvod rozvodu uváděly jeho časté nevěry.

Co když bude Topol stejný „ptáček“? Vždyť už se objevily drby, že ji v minulosti podvedl. Jestli to tak je, tak má možná vlastně kliku, že k oltáři stále ještě nedorazili.

Související články
Když se nedávno začalo mluvit o rozchodu Zuzany Vejvodové (44) a jejího IT specialisty, kterého roky tajila, nikoho to příliš nepřekvapilo. Nečekané ale rozhodně je, že by důvod rozchodu mohl mít jméno Filip Blažek (51). Hrají spolu v seriálu Jedna rodina a nedávno se mluvilo o tom, že herec a jeho manželka Jolana Blažková (44) nemají nejlepší období. Co když byla […]
Půjčit kamarádce muže? Tak ochotná byla herečka Petra Nesvačilová (38) ze seriálu Jedna rodina, ačkoli se tak stalo poněkud nechtěně a za téměř až bizarních okolností. Když se totiž potkala před lety na jednom natáčení s kolegyní Hanou Vagnerovou (41), režisér je pobídl, ať si na kameru zkrátka o něčem povídají. Jak už to tak v práci mnohdy […]
Je potřetí vdaná, některé hlasy však naznačují, že se u herečky ze seriálu ZOO schyluje rozvodu. Jana Švandová (77) je totiž stále plná energie, která z ní čiší, kamkoli přijde. Jenomže se zdá, že se to doma příliš nesetkává s pochopením. Její manžel Pavel Satorie (75) by s ní asi chtěl držet krok, jenže chtít někdy samo o sobě […]
Můj čas na kafíčko / 8.10.2024
Ještě nedávno vypadali jako páreček zamilovaných puberťáků, ale teď se v českém showbyznysu spekuluje o rozchodu. Hvězdný pár ze seriálu Dvojka na zabití 2 Sara Sandeva (27) a Jakub Prachař (41) už několik týdnů nemají tvořit pár. Už to nemohla dál vydržet? Půvabná herečka se podle našich informací měla poslední dobou ve vztahu dusit, a konec byl tak jediným řešením. Začalo jí snad […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz