Moje šťastná hvězda

Alice Bendová: Nechá své děti očipovat?

Dožene ji strach k razantnímu kroku?

Herečka ALICE BENDOVÁ (43) má pořádně nahnáno. Někdo se totiž za ni vydával ve škole a s učitelkou komunikoval ohledně její dcery ALICE (7). Paní učitelka naštěstí vše prokoukla a neznámé ženě nic neřekla.

A jak to všechno vzniklo? Herečka není příznivcem sociálních sítí a nemá ani jako jedna z mála veřejných osob profil na Facebooku. A toho neznámá žena využila. Založila si pod jménem herečky profil a potom prostřednictvím textových zpráv začala zjišťovat informace o její dceři ve škole.

„Už se to stalo i předtím, naštěstí ten, kdo na mě účet založil, ho zase zrušil. Teď se to ale stalo znova, takže podávám trestní oznámení,“ rozčiluje se Alice a dodává, že se neznámé podvodnice bojí, protože jde o její dceru.
„Když jsem zjistila, že ten někdo dokonce komunikoval s učitelkou mojí Aličky, myslela jsem, že omdlím hrůzou. Naštěstí mu nic neřekla, protože je zvyklá, že spolu komunikujeme osobně,“ zoufá si naprosto konsternovaná herečka. Nepříjemná situace nakonec donutila Bendovou, aby si i ona založila na sociální síti Instagram vlastní profil, kde zveřejnila varování. „Upozornění! Přátelé, nepoužívám (zatím) Facebook! Někdo se tam za mě vydává,“ napsala. „Je mi z toho až nevolno. A to ani nemluvím o tom, že ten člověk píše s hrubkami,“ dodává rozčíleně Bendová, která se netají tím, že by své děti nechala klidně očipovat. „Ta myšlenka se mi líbí. Myslím, že vhodná doba pro to nastane, když dítě začne chodit do školy,“ upřesňuje Alice. Vzhledem k tomu, že malá Alička už do první třídy chodí, dost možná se k razantnímu kroku její maminka rozhodne. Už před pár lety se nechala herečka slyšet, že rodičům by tím mohly ubýt starosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden