Můj kousek štěstí

Alice Bendová: Obnažuje se v lese

To je ale číslo! Alice Bendová se svlékne prakticky kdekoli. Už k tomu nepotřebuje ani kamery, jako to mu bylo například ve filmu Báječná léta pod psa, kde v legendární scéně na loďce odhodila tričko.

Stačí, když jde normálně po lese – a už je halenka dole. Jestli ji takhle potkáte, asi vytřeštíte oči. A stát se to může, Alice je velice spontánní. Zejména když roste hodně hub. "Ta moje nenažranost došla tak daleko, že jsem si prostě svlíkla triko a mrskala jsem ty houby i tam,“ vysvětlila, proč se po lese pohybovala jen ve světlé bavlněné podprsence.

"Takhle oblečená jsem samozřejmě potkala lesníka," vzpomíná se smíchem přitažlivá brunetka. "Byl moc milý," ujišťuje. Po této epizodě zřejmě stoupne zájem mladých mužů o povolání hajného, protože nikdy nevíte, koho můžete během vrcholící houbařské sezony v lese potkat a zda bude oblečený.

Mezi fanoušky krásné Bendové se stále častěji diskutuje o tom, jak asi snáší její obnažování dlouholetý přítel Michal Topol (33). Vždyť i fotografie z lesního dobrodružství se ocitla na sociální síti. "Musí to být kliďas," domnívá se jeden z fanoušků.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden