Moje šťastná hvězda

Alice Bendová: Pomalu začíná být trapná

Čím méně se ALICI BENDOVÉ (45) daří získávat kvalitní role, tím víc tlačí na pilu ve zdůrazňování, jak je sexy a žádoucí. Ale když rok nezakopne o pořádnou práci, koho bude ještě zajímat její výstřih? text: Herečka ALICE BENDOVÁ (45) by si to měla otevřeně přiznat, než se dokonale ztrapní – její kariéra se řítí ke dnu a čím dál víc odhalené fotky na sociálních sítích jí nepomohou.

V soukromí podle vzoru mnoha svých kolegyní vsadila na výrazně mladšího partnera, ale po pár letech začíná být jasné, že to také nebyl nejšťastnější tah. Protože si už jednou naběhla, dá se pochopit, že se do dalšího manželství nehrne. Ale je z ní její koloušek ještě tolik na větvi, jako v počátcích jejich vztahu? Nic tomu nenasvědčuje.

Sexy mrcha na věky?

Dlouhovlasá kráska zahájila kariéru tím, že celému národu předvedla svou vyvinutou hruď (nejspíš ještě vylepšenou plastickým chirurgem) ve filmu Báječná léta pod psa. Jenomže při pohledu na výčet jejích seriálů, filmů a pořadů musí být každému jasné, že o mnoho víc za dvacet let nabídnout nedokázala. A že ohromovat fyzickým zjevem už jí zkrátka nestačí. Otázka je, jestli by se dokázala ještě „zaškatulkovat“ jako seriózní herečka, protože ji všichni mají zafixovanou výhradně jako sexy mrchu.

A také zatím diváky nedokázala přesvědčit, že na takovou proměnu vůbec má talent a schopnosti. S veškerou pomocí vizážistů a estetické chirurgie může sice svůj vzhled neodolatelné sexbomby ještě pár let udržovat, ale čas nezastaví.

A jistě není tak krátkozraká, aby neviděla houfy o polovinu mladších a neméně obdařených slečen, které se do showbyznysu cpou horem dolem. Bendová má za sebou nevydařené manželství s hokejistou Václavem Bendou (42), ze kterého jí kromě astronomických dluhů zůstal syn Václav (11) a dcera Alice (8).

Jak bude svým dětem vysvětlovat, že když už je v televizi nebo na internetu, tak jedině odhalená? A i když to nějak zvládne, čeká ji zcela určitě chvíle, kdy jejího partnera Michala Topola (33) definitivně přestane bavit život po boku stárnoucí sexbomby s nulovým uměleckým kreditem. A pláchne jí s libovolnou o polovinu mladší a neméně obdařenou slečnou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden