Můj kousek štěstí

Alice Bendová: Přišla o statisíce!

S nepříjemnou skutečností se musí vyrovnávat herečka Alice Bendová (45). Podvodník z ní vylákal statisíce, které podle všeho už nikdy neuvidí! Alice Bendová moc dobře ví, co to znamená "pro dobrotu na žebrotu".

Chtěla udělat dobrý skutek, a tak pomohla svému kamarádovi, který tvrdil, že je ve velké finanční nouzi. Půjčila mu tři sta tisíc korun s tím, že jí to dotyčný všechno do koruny vrátí. Měli navíc dohodu, že pokud to nesplatí do dané lhůty, budou se započítávat úroky.

Jenomže po kamarádovi i penězích se slehla zem. "Byla jsem blbá a naivní," říká dnes. Hříčkou osudu je, že před nedávnem prý dlužníka potkala na ulici. Ten ale, jak ji uviděl, utekl. Když se pak pustila do pátrání, zjistila šokující věci.

"Jmenuje se Pavel Šebesta, ale ne ten hokejista. Ten člověk by měl být trestně stíhaný, nadělal dluhy v řádech desítek milionů korun, jeho právník mi řekl, že se teď snaží normálně žít, ale co ti lidé, které připravil o úspory?" Říká rozhořčeně Bendová.

S úroky by prý dnes částka, kterou jí dluží, vycházela okolo milionu. Nejspíš ale herečka už z toho neuvidí ani korunu. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden