Moje sladké tajemství

Alice Bendová: Syn se ptal na její nahé scény!

Každý kamarád může vidět jeho mámu nahou!

To pro ni musel být pořádný šok. Za herečkou a moderátorkou Alicí Bendovou (44) totiž přišel její syn Vašík (10) s velmi nečekanou otázkou. Zeptal se své slavné mámy, jestli někdy natočila sprostou scénu. Alici jeho otázka dostala, přesto mohla čekat, že jednou přijde. Její herecká minulost je totiž nahých scén plná!

Přiznala barvu

Alice se objevila nahá už ve snímku Báječná léta pod psa z roku 1997 a hodně žhavou erotickou scénu jsme s ní mohli vidět i ve snímku Kajínek.

Bendová neměla prý ale ani tušení, že by se syn Vašík a její dcera Alice (7) mohli o něco takového zajímat. Copak jí nedošlo, že už jsou oba ve věku, kdy tyhle věci začínají vnímat jejich kamarádi a spolužáci? Někdo zřejmě Vašíkovi vyslepičil, že že se jeho máma ráda ve filmech svléká. Nakonec tedy Bendové nezbylo, než před ním kápnout božskou.

Budou se jim smát?

Jaký to bude mít na malého Vašíka dopad, se ani neodvažujeme domyslet. Jak známo, děti dokáží být někdy kruté, a tak by se mu mohly začít posmívat.

Jak to malý chlapec ustojí? Problém je navíc také v tom, že se Alice ráda odhaluje nejen ve filmech, ale také na sociálních sítích. Na nich totiž často zveřejňuje fotky svého dekoltu v plavkách nebo při odvážném pózování.

Je tohle opravdu dobrý příklad pro děti? Vždyť Vašík bude za pár let v pubertě! Nebude jeho máma jednou litovat, že se tak předvádí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden