Moje sladké tajemství

Alice Bendová: Všude vystavuje nová prsa!

Nestydí se ukázat téměř vše! Proč to dělá?

Herečka Alice Bendová (43) nepatří k těm ženám, které by nutně chtěly spoléhat pouze na přírodu. Ráda si k pěknému vzhledu pomůže nejrůznějšími zákroky. Poslední dobou se zdá, že se vystavuje v plavkách na sociálních sítích častěji než dříve.

Herečka, známá rolí Simony ze seriálu Velmi křehké vztahy, celé léto muže dráždila fotkami od bazénu, v plavkách i bez nich. Chce se snad pochlubit novou plastikou? Nespoléhá na přírodu Bendová operaci prsou vždy vehementně popírala.

Ukazuje prsa, než bude na podobné fotky stará?

Aby odvedla pozornost od svého výstřihu, práskla na sebe například odsátí tuku na břiše, botox v obličeji, odstranění váčků pod očima či dobarvení rtů. Její vnady ji proslavily. Ukázala je ve snímku Báječná léta pod psa a také ve filmu o nejslavnějším českém vězni Jiřím Kajínkovi (56).

Závislost na síti Po dětech její pověstná ozdoba vzala za své a proslýchalo se, že si nechala své čtyřky upravit a zpevnit. Proto teď beze studu odhazuje svršky a fotí se nahá. Sama i v objetí se svým přítelem Michalem Topolem (31).

Propadla snad sociálním sítím a neví kdy přestat? Možná si chce vedle mladého milence dokázat, že nepatří do starého železa..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden