Můj kousek štěstí

Alice Bendová: Zas do ní řezali: Posté na liposukci

Sexbomba Alice Bendová je u plastických chirurgů jako doma. Chce snad dopadnout jako Petra Janů (66), které se vzhledem k nesčetným chirurgickým úpravám podstatně změnil obličej? Pracuje na tom, aby se změnila k nepoznání? Aby jí dlouholetý přítel jednoho dne řekl: "Dobrý den, hledáte někoho?" Proč si nedá pokoj? Na estetických klinikách pobývá přitažlivá herečka čím dál častěji, už to pomalu vypadá, jako by byla na zákrocích tohoto typu závislá, což je nebezpečné.

"Dělám to nejen kvůli sobě, ale taky mě čeká natáčení celovečerního filmu a chci být pěkná," tak takové vysvětlení poskytuje fanouškům krásná brunetka. Teď naposled podstoupila liposukci vnějších stehen, z čehož lze vyvodit, že se ve filmu, který chystá, možná částečně nebo dokonce zcela odhalí.

Pochvaluje si, že odsátí tuku ze stehen nebolelo a že se tímhle způsobem dá účinně bojovat proti stárnutí. Zároveň přiznává, že běhá a cvičí ne tak často, jak by měla, a miluje dobré jídlo. Toto vysvětlení některým nestačí.

"Proč to děláte? Proč do sebe necháváte řezat? Vždyť vám to sluší, jste hezká od přírody," myslí si její obdivovatelé. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden