Moje šťastná hvězda

Alice Bendová: Závidějí jí peníze

Kolegové jí závidějí! Vydělává tolik peněz jako nikdy předtím. Alice Bendová (45) rozhodně nouzí o peníze netrpí. Zato její oblíbenost u kolegů utrpěla značné šrámy. Zatímco jiní se dřou od rána do večera, Alici Bendové stačí zveřejnit jedinou fotografii na svých sociálních sítích a má vyděláno.

Všechny šokovala

V posledních měsících ji údajně oslovilo hned několik velkých nadnárodních firem, které chtěly, aby se stala jejich tváří právě na sociálních sítích. Některé Bendová odmítla, jiné uvítala.

Stále ale má z čeho vybírat. Za každou zveřejněnou fotografii s produktem nebo službou dotyčných firem údajně dostává několik desítek tisíc korun. Když pak přiznala, že by za tyto výdělky klidně mohla začít žít na Kanárských ostrovech a nemusela by už ani hrát, ani moderovat, všem vyrazila dech.Kvůli tomu se také stala terčem útoků.

Odstěhuje se?

Některé kolegyně ji prý sprostě pomlouvají, jiné jen tiše závidějí. Na sociálních sítích se údajně nedávno rozjela diskuse i na téma, jak moc je Bendová dobrá moderátorka a herečka a jak je možné, že firmy oslovují zrovna ji, když je v českém showbyznysu tolik mnohem zajímavějších lidí.

Bendová si ale z těchto pomluv vůbec nic nedělá. Naopak plánuje, kdy se konečně zase na delší dobu vydá na Kanáry. Jedna z jejích kamarádek dokonce promluvila o tom, že prý Bendová skutečně plánuje se tam do budoucna odstěhovat!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden