Moje šťastná hvězda

Alice promluvila o nevěře

Jsou sice zasnoubeni, ale do svatby se zatím vůbec nehrnou. Kde je problém?

Zásnubní prsten nosí herečka ALICE BENDOVÁ (47) už pěkných pár měsíců. O svatbě s MICHALEM TOPOLEM (39) ale zatím nepadlo ani slovo!


Herečka ze seriálu Slunečná Alice Bendová (47) je sice zasnoubená s Michalem Topolem (39) a společně plánují svatbu, ovšem to rozhodně neznamená, že ji má mladší partner jistou. Ba naopak si musí dávat hodně velký pozor, aby herečku neztratil.


Svému partnerovi nastavila jasné hranice!

Co je tabu?

Stačí jedna malá chyba a ze spokojeného vztahu může být nenávist. Přes co u Alice Bendové ve vztahu nejede vlak, prozradila už před lety, ale dozajista to platí i v současnosti. Kdyby se jí partner zapomněl s jinou, byl by to konec a je jedno, za jakých okolností by k tomu došlo.

„Nevěřím na to, že se to může stát omylem, nebo dokonce pod vlivem alkoholu. Je to prostě nevěra a tu já bych nebyla schopná odpustit. Je to zrada toho nejbližší člověka, o tom já nehodlám diskutovat,“ má jasno Alice.

Zdá se ale, že v tomto ohledu to mají oba nastaveno podobně. Možná dokonce Michal je tím, kdo je víc žárlivý. „Hlídá si mě, ale my si věříme,“ svěřila se herečka s tím, jak to doma mají.

Jak moc ji kontroluje?

Otázka je, jak moc svou partnerku Michal Topol sleduje. Jestli si třeba jen zjišťuje, kde se v danou chvíli nachází, anebo je schopen jí celý večer, kdy nejsou spolu, psát zprávy a nahánět ji domů jen proto, že má strach, aby se třeba nezakoukala do někoho jiného.

Možná i proto, aby měl větší pocit jistoty, údajně tolik tlačil a stále tlačí na společnou svatbu. Té se Bendová dlouhé roky vyhýbala, ovšem před časem svodům svého partnera podlehla.

Není divu, že na tohle tělo partner žárlí.

Svatba nebude?

Ačkoli už jsou ale nějakou dobu zasnoubeni, rozhodně to nevypadá, že by se svatba měla konat v dohledné době. Spíš se naopak zdá, že jim život na hromádce vyhovuje a že budou působit jako snoubenci ještě minimálně nějaký ten měsíc.

Faktem ale je, že taková pozice může oběma vyhovovat. Stále totiž nemohou mít pocit, že mají jeden druhého jistého.

Není žádným tajemstvím, že ze vztahu se vystupuje snadněji než z manželství. A může se tak stát, že ačkoli se se svatbou původně počítalo, nakonec se ukáže, že není nezbytně nutná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden