Moje sladké tajemství

Zpověď Konvalinkové o životě s Kaiserem: Alkoholem maskoval zranitelnost

Žili spolu 25 let, ačkoli Naďa Konvalinková (65) od začátku věděla, že manželství s Oldřichem Kaiserem (67) nebude procházka růžovým sadem. Proč s mužem, který měl vždy velké problémy s alkoholem, tak dlouho vydržela?

Herečka Naďa Konvalinková (65) to měla v životě složité už od dětství. Prošla si rozvodem rodičů i internátem, kde ji krutě šikanovali. Ani jako dospělá dlouho nemohla najít svoje životní štěstí. „Někdy jsem si připadala jako hadr na podlahu. Bohužel jsem se nepoučila a vzala si člověka, který se nikdy neměl ženit.

Přestože se vždycky měli rádi, žít spolu už nemohli.

To je člověk, jenž by měl žít sám, i když on žít sám neumí. Je to povaha, která bezpečí, jistotu a spolehnutí dát nemůže a neumí. Tenkrát jsem si to neuvědomovala. Byla jsem zamilovaná,“ popsala Naďa svoje trápení s hercem Oldřichem Kaiserem (67).

Od začátku věděla, že je něco špatně

Láska je někdy slepá, jak se ukázalo i v případě Konvalinkové. Prý už když spolu chodili, věděla, že to není v pořádku. Na nějaký čas se dokonce rozešli, ale znovu se dali dohromady.

Pořád totiž doufala, že ho dokáže převychovat. Tehdy ještě nevěděla, jak moc se mýlí. Konvalinkovou trápily především Kaiserovy alkoholové průšvihy. Přes všechny krušné chvíle, které s ním musela zažít, ale na exmanžela vzpomíná v dobrém.

Spojoval je hlavně humor

Podle ní je Oldřich romantik, křehký a zranitelný a většina věcí, které provádí, je jeho obrana před světem. „Po všech těch lumpárnách, které mi dělal, mi vlastně vždycky přišel čistý. A to říkám pořád. Navíc je s ním velká legrace. Humor nás vždycky strašně spojoval,“ vysvětlila Konvalinková, proč v manželství setrvala tak dlouho.

Pokud by ale mohla vrátit čas, přece jen by si tuto zkušenost raději odpustila. Na manželství s Oldou jí mrzí především to, že bouřlivý vztah se podepsal i na dceři Karolíně. S Kaiserem se rozvedli v roce 2004.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden