Moje šťastná hvězda

Alkoholismus a životní pády

Moje šťastná hvězda

Přestože si svéráznou herečku JAROSLAVU HANUŠOVOU (†66) pamatujeme hlavně jako Jaruš ze zábavného televizního pořadu Možná přijde i kouzelník, rozhodně to není její jediná role.

K herectví měla Jaroslava Hanušová (†66) blízko už od dětství. Jako školou povinná byla nadšenou členkou dramatického kroužku a po maturitě dlouho zvažovala, jestli nepůjde herectví studovat. Nakonec se vydala na práva, která ale nedokončila a rozhodla se pro práci učitelky v mateřské školce. Osud s ní ale měl jiné plány.

Dokonalá Jaruš

Na začátku 80. let se začal natáčet seriál veleúspěšných zábavných pořadů Možná přijde i kouzelník. V něm mimo jiné excelovali tehdy už velmi oblíbení herci Oldřich Kaiser (66)Jiří Lábus (71). A právě s Lábusem se Hanušová znala už z

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden