Můj čas na kafíčko

Andělský horoskop

Pokud opravdu z hloubi duše věříte v existenci andělů a požádáte je o pomoc, nikdy ji neodepřou. Navíc nad každým znamením zvěrokruhu drží svoji ochrannou ruku jeden ze sedmi mocných archandělů. Který nebeský posel pomáhá právě vám?

BERAN

Archanděl Chamuel

Vládce planety Mars, archanděl Chamuel je jeden ze sedmi hlavních archandělů, kteří dohlížejí nad ochranou světa před útoky temných sil. Beranům dodává kreativitu, energii a odvahu a sílu jít dál a neleknout se žádných překážek. Díky němu se Berani nezastaví před žádnou výzvou.

BÝK

Archanděl Hagiel

Planetární vládce Venuše, archanděl Hagiel je andělem lásky a mezilidských vztahů. U Býků drží ochranná křídla nad jejich životní spokojeností ve všech oblastech, emoční i materiální. Hagiel učí Býky najít rovnováhu mezi tím, na čem opravdu záleží. Pomáhá uvolňovat stres a aktivovat energii v těle.

BLÍŽENCI

Archanděl Rafael

Vládne Merkuru a posiluje v Blížencích sílu jejich mysli, která jim pomáhá chytře proplouvat životem. Typickou vlastností, kterou jim archanděl Rafael propůjčuje, je zvídavost a touha objevovat něco nové. Drží nad nimi maximální ochranu již od útlého věku a dává pozor, aby se nezranili.

RAK

Archanděl Gabriel

Samotný posel Měsíce, archanděl Gabriel je anděl zvěstování a dohlíží nad spokojeností a štěstím raků. Gabriel je ochránce slabých a tuto vlastnost vzbuzuje také v lidech narozených ve znamení Raka. Díky němu jsou Raci mistry empatie, i když kvůli tomu bývají často mnohem emotivnější, než jiná znamení.

LEV

Archanděl Michael

Archanděl Michel je anděl celosvětového míru na Zemi. Je nejznámějším ze všech archandělů a v ruce třímá svůj světelný meč s ohromnou silou a odvahou. Svým svěřencům, narozeným ve znamení Lva dává nezlomnou sílu v boji proti bezpráví a odhodlání ochraňovat slabší, byť často i na úkor sebe samotných.

PANNA

Archanděl Rafael

Stejně jako u Blíženců, i patronem Panen je archanděl Rafael, vládce Merkuru. Pannám dal do vínku pečlivost, starostlivost a zodpovědnost, také laskavost a nadhled, který jim pomáhá na cestě životem. Učí je, že pílí a vytrvalostí dosáhnou toho, po čem touží a co si skutečně zaslouží.

VÁHY

Archanděl Hagiel

Vládce planety Venuše je, stejně jako u Býků, i patronem Vah. Archanděl Hagiel jim pomáhá nalézt rovnováhu mezi potřebami těla a duše. Váhy by se rozdaly pro štěstí a spokojenost svých blízkých, ale na sebe přitom často zapomínají. Hagiel jim dává schopnost logicky uvažovat a neřídit se jen emocemi.

ŠTÍR

Archanděl Azrael

Patron planety Pluto. archanděl Azrael. dává Štírům mimořádnou vnitřní sílu a cit pro spravedlnost. Štíři mají často mají pocit, že na jejich bedrech leží spása celého světa a jsou velmi netrpěliví. Azrael jim poskytuje vůli soucítit s těmi slabšími a nebýt lhostejní k jejich potřebám a pocitům.

STŘELEC

Archanděl Zadkiel

Jupiterův vyslanec, archanděl Zadkiel, dává všem Střelcům volného ducha, který je pro ně typický. Právě díky němu mají neobyčejný nadhled a neustálou radost ze života a chuť zkoušet nové věci. Navíc je tato andělská vlastnost u Střelců nakažlivá a většinou s sebou "strhnou" i své okolí.

KOZOROH

Archanděl Kassiel

Saturnův velký ochránce, archanděl Kassiel představuje osamělost a solitérství. Kozorozi, kteří jsou pod jeho ochranou, se většinou nedostanou do nebezpečných situací, protože právě před těmi je Kassiel varuje. Také jim pomáhá najít rovnováhu mezi vnějším světem a jejich myšlenkami a pocity.

VODNÁŘ

Archanděl Uriel

Vládce hvězd a země, archanděl Uriel pomáhá Vodnářům nezaobírat se minulostí, ale naopak hledět vpřed. Podporuje jejich odhodlání pomáhat ostatním, ale bohužel jim dává i určitou komplikovanost v milostných vztazích. Velcí snílci totiž málokdy odhalí svůj vnitřní svět svému okolí.

RYBY

Archanděl Zadkiel

Stejně jako u Střelců, i patronem Ryb je vládce Neptunu Zadkiel. Bdí nad jejich vnitřním klidem a vyrovnaností a ochraňuje je před náporem stresu, na který jsou Ryby velmi citlivé. Dává zrozencům Ryb al do vínku schopnost sebepoznání a uvědomování si sebe sama a svých vnitřních kvalit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden