Moje šťastná hvězda

Andrea Kerestešová: Miminko místo koníčku

Ale teď, to už je velká zábava

Každá žena si pořizuje děťátko z jiného důvodu. Nedávno prozradila ANDREA RŮŽIČKOVÁ (33) rozená KERESTEŠOVÁ, proč si tolik přála mít miminko! Její důvod vás možná dost překvapí. Nevěděla, co s volným časem! Zřejmě do té doby neměla žádný koníček, kterým by mohla vyplnit svůj volný čas. A tak přišla na nápad, že si pořídí děťátko!

Těhotenství z nudy

„Dost jsem se nudila. Musela jsem si vymýšlet různé aktivity doma i venku. Někdy jsem chodila po bytě a nevěděla jsem co dělat. Ale teď, to už je velká zábava,“ raduje se hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě. Nakonec ale přiznala, že kromě herectví se dříve zabývala i fotografováním. Dokonce na začátku těhotenství odjela do Tanzanie, kde pomáhala místním sirotkům a také fotila. „I díky nudě jsem začala fotit. Dítě je teď ale nový objekt,“ přiznává. Teď už fotí jen je. I když by prý podle svých známých ráda zas co nejdříve odjela do Afriky.

Vyčítají jí, že je nezodopovědná

Sama o sobě říká, že je pečlivou matkou, ale nijak to se starostí o miminko nepřehání. „Jsem pečlivá matka, ale rozhodně ne úzkostlivá,“ prozradila. Nedávno dokonce sklidila negativní ohlasy na to, že se vyfotila, jak pije kávu s kofeinem. Lidé ji na sociální síti Facebook okamžitě odsoudili za to, že nemá žádnou zodpovědnost. Herečka to vysvětlila tak, že jde o kávu bez kofeinu a kávy s kofeinem si jenom cucla od svého manžela. Vždyť přece kojí! Tím vzala kritizujícím ženám vítr z plachet. Najdou se ale další ženy, které jí vyčítají například její přílišnou laxnost k výchově dítěte.
Růžičková si z toho ale žádnou hlavu nedělá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden