Můj kousek štěstí

Andrea Pomeje: Dostane ji Pomeje zpět?

V loňském roce si herec Jiří Pomeje (54) sáhnul na úplné dno, ze kterého se zdálo, že se už nezvedne. Teď se chce ale znovu postavit na nohy a být vzorným otcem a manželem! O herci bojujícímu s rakovinou lékaři nedávají mnoho nadějí na uzdravení.

Nemoc se rozšířila natolik, že už prý nemělo smysl nádory léčit ani ozařováním, či chemoterapiemi. A protože už se o sebe nezvládal sám starat a potřebuje neustálý lékařský dohled, byl umístěn do hospicu poblíž brdských lesů.

Ač by možná někdo jiný na jeho místě vzdal všechny na děje a pomalu se smiřoval se smrtí, Pomeje má velmi odvážné plány. V době, kdy se zdálo, že Pomeje rakovinu porazil, jeho manželka Andrea ho opustila a našla si nového partnera, svalovce Petra Plačka (38).

Pomeje to nesl velmi těžce a je tomu tak doteď. Nejdřív herec prohlašoval, že se ze žalu raději upije k smrti. Nyní ale jakoby nabral svěží vítr a je z něho cítit velké odhodlání dát se do pořádku a být zase tím silným mužem, který bude zvládat roli zodpovědného otce.

A co víc, dokonce si prý dělá záluk na ženu Andreu, se kterou se měl conevidět rozvádět. Pravdou je, že za poslední týdny Pomeje udělal velké pokroky. Vypadá mnohem lépe a když ho navštívili novináři, hýřil vtipem a optimismem.

Rozpovídal se o cestě do Thajska, kterou plánuje se svým dobrým kamarádem Pavlem Páskem (51) a také o tom, že chce bojovat o svou dceru a manželku. I když předpokládá, že hned to nebude. "Začal jsem cvičit s činkama a jsem rozhodnutý bojovat!," nechal se slyšet.

Naději na návrat k ženě mu zřejmě dodává Andrein starostlivý přístup, i to, že rozvod ze soucitu odložila. Že by si mohl Pomeje splnit tento sen, bohužel moc nevěříme. Andrea se totiž svého ramenatého prince jen tak nevzdá.

Přesto ale jeho smělým plánům fandíme, protože je to skvělá motivace k tomu, se uzdravit. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden