Můj kousek štěstí

Andrea Pomeje: Odloudí ji tajný ctitel?

Dýdžejka Andrea Pomeje (29) přistižena na schůzce s mužem. Chce snad Jiřího Pomeje (52) vyměnit za jiného?.

Jakoby toho zadlužený producemnt Jiří Pomeje neměl dost. Bojuje se zákeřnou rakovinou hrtanu, kvůli léčbě ztratil hlas a teď ještě aby se bál o svou ženu! Ta byla totiž před pár dny viděna, jak vychází z jedné pražské restaurace po boku neznámého mladého krasavce.

Ano, třeba to byl jen kolega z branže a projednávali důležité pracovní záležitosti. Jenomže Andrea je nádherná sexy žena, proto pochopitelně vyvstává otázka, kdo jí dělal v podniku společnost. Šlo snad o tajného milence, který si na okatou brunetku dělá zálusk? Faktem je, že Andrea si romantiky se svým mužem poslední dobou moc neužije.

Vedle churavého Jiřího musí být poslední dobou spíš než milenkou, pečvatelkou a psycholožkou zároveň, navíc se musí pořádně otáčet, protože veškeré finanční zajištění rodiny leží na jejích bedrech. Snadno by se mohla nechat zlákat myšlenkou odreagování s mužem, který ji dá pocit, že ona je tou obletovanou princeznou.

Nemá snad dokonce zaječí úmysly? Lidé z jejího blízkého okolí však Andreu brání. Prý by svému muži, navíc v tomto zuboženém stavu, nikdy takto neublížila. "Andreu znám, s Jirkou se možná někdy porafají, ale v takových těžkých chvílích by ho nikdy neopustila," je si jistá její kamarádka.

To nám tedy spadnul kámen ze srdce. Kdyby Pomeje přišel i o svoji lásku, nejspíš by ho to definitivně strazilo k zemi. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden