Moje šťastná hvězda

Andrea Pomeje: Utíká do ciziny

Zřejmě už má plné zuby neustálých negativních řečí, a proto se rozhodla se s rodinou odstěhovat do Thajska. Manželka zesnulého producenta Jiřího Pomejeho (†54) Andrea Pomeje (30) se rozhodla k velké životní změně.

Nechce tu pr ý žít v nenávisti. Proto balí kufry

Nedávno byla se svým přítelem Petrem Plačkem (37) na pracovní cestě v Thajsku, protože Andrea tam prý má spoustu pracovních nabídek. Zdá se ale, že se jí tam zalíbilo a plánuje se tam s přítelem i dcerou Aničkou (5) odstěhovat.

Všichni ji kritizují

Po smrti Jiřího Pomejeho se na Andreu snesla obrovská vlna kritiky. Všichni prý dávali smrt jejího manžela za vinu jí, protože ho prý nechala a našla si mladšího. Ona to pochopitelně velmi těžce snášela, přece jen s Pomejem strávila několik let života a jeho odchod pro ni také nebyl lehký.
Negativní komentáře lidí to ještě zhoršovaly a údajně si sáhla na své psychické dno.

Už chce mít klid

Andrea tvrdí, že se do Thajska chce odstěhovat především kvůli práci. V Čechách si prý nevydělá tolik jako tam.Nicméně podle našich zdrojů chce Andrea utéct od neustálé kritiky. Prý se bojí, že by to neustála a její dcera Anička by tak neměla potřebnou péči. Takhle to prý nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden