Můj kousek štěstí

Andrea Pomeje: Utíká pryč z Česka!

Vdova po herci Jiřím Pomeje (+54), dýdžejka Andrea Pomeje (30) se rozhodla odstěhovat se z Česka! Přispěla k tomu prý nenávist lidí, kterou v plné síle pociťovala po smrti jejího manžela. Mnozí jí totiž dávají za vinu odchod Pomejeho, vyčítají jí, že ho opustila, když byl vážně nemocný.

Olej do ohně přilila, když ho vyměnila za milence Petra Plačka (38). Ona se bránila jen marně, její obhajoby nikdo neposlouchal. Dál už to nemohla snášet, a tak se rozhodla pro zásadní krok – zemi opustit.

Podle všeho by se Andrea měla odstěhovat do Thajska. Právě tam má totiž největší množství nabídek, za kterými stejně často lítá. "Mám tam agenturu, která mi dohazuje práci, hraní v Singapuru, thajských klubech atd.

Ta práce pro mě tam je," vysvětluje s tím, že s myšlenkou odstěhovat se tam, si pohrávala už spolu s Jiřím. Jenomže předtím byla jejich dcerka Anička (5) příliš malá, a tak to nešlo. Teď už ale Andree nic nebrání.

"Jelikož je malé pět let a je zářijová, tak budeme odkládat školu. Takže jestli se rozhodneme, tak to bude v nejbližší době. Otázka stěhování je tak velmi aktuální,“ sdělila. Prý tam má spoustu přátel i pracovní zázemí a nikdo tam na ni plyvat nebude.

Dokonce říká, že se díky tomu bude moci více věnovat dcerce. "Kdybych neměla ji, byla bych pryč už dávno. Chci ale, aby o ni tam bylo postaráno. Kdybych někam lítala, což by bylo tak dvakrát do týdne, starala by se o ni chůva,“ Ani tak ale dýdžejka nechce svou rodnou zemi opustit nadobro, často se sem chce vracet.

Už kvůli tomu, že tu má Anička prarodiče. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden