Můj kousek štěstí

Andrea Pomeje: Už má jiného?

S Jiřím Pomeje (53) ještě není rozvedená a kolem ní se už točí noví muži. Tají Andrea Pomeje (30) nového milence? Rozpad manželství herce Jiřího Pomeje a dýdžejky Andrey Pomeje vzalo rychlejší spád, než by kdo čekal.

Dlouho to vypadalo, že se k sobě dvojice vrátí. Poté, co Andrea Jiřího doslova vyhodila na ulici kvůli alkoholové závislosti, herec začal sekat dobrotu. Alespoň na oko se snažil o zdravější životosprávu, alkohol měl vyměnit za džusy.

.. Jeho žena dokonce připustila, že s manželem ještě zkusí najít společnou řeč prostřednictvím psychologa. Teď už ale nejspíš není cesty zpět. I přes veškerou snahu vztah slepit dýdžejka nakonec usoudila, že s Pomejem už dál žít nechce.

"Jirku mám ráda, ale už se k němu nevrátím," říká na rovinu. Zároveň ale kvůli zkrachovalému manželství už netruchlí. "Možná to bude znít divně v rámci situace, která momentálně je, ale mám se dobře," nechala se slyšet.

Jakoby svými slovy říkala, že navzdory všemu prožívá cosi radostného. Nemá snad v hledáčku už novou lásku? Je snad Andrea znovu šťastně zamilovaná? Sama se svěřila, že se kolem ní muži motají. Na otázku, zda dostává pozvání na rande, odpověděla: "Nebudu říkat, že ne.

Každopádně jsem stále vdaná,". Je vidět, že Andrea chce stále působit jako zodpovědná matka a dokud nebude mít vyřešené ukočení manželství, nechce vystupovat po boku jiného muže. Realita ale může být zcela jiná.

Andrea je velmi atraktivní žena se všemi přednostmi, které muži žádají, navíc je vtipná a soběstačná. Je jasné, že musí mít přímo zástupy ctitelů. Co když ji některý z nich vzal za srdce, dokázala by odolat? Sama navíc říká, že životu v celibátu rozhodně neholduje.

"Teď v dubnu mi bylo 30 a nejsem uplně typ jeptišky," říká bez okolků. Vše nasvědčuje tomu, že Jiřího Pomeje conevidět nahradí nejaký nový muž. Otázkou je spíše to, kdy se s tím Andrea pochlubí veřejnosti.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden