Můj kousek štěstí

Andrea Pomeje: Zhroutila se kvůli manželovi

Manželka herce Jiřího Pomeje (54), dýdžejka Andrea Pomeje (30) je opět na kolenou. Vypadalo to, že konečně prožívá šťastné období, když se odpoutala od manžela, který propadl alkoholu a našla si nového přítele.

Jenomže teď přišla zlá zpráva o Jirkově zdraví, která ji velmi zasáhla. Herci se znovu vrátila rakovina. Poté, co se dostal z rakoviny hrtanu, nyní nemoc napadla jeho kosti. Lékaři totiž zjistili, že zlomená stydká kost, kvůli které měl Pomejhe nesnesitelné bolesti, byla následkem rakoviny.

„Co vám mám na to říct? Jak to vzal? Nese to! Jde znovu do lítého boje s tou sviní,“ řekl k tomu jeho kamarád, filmový producent Pásek (51), který je Pomejemu stále nablízku a snaží se mu pomáhat. A velmi těžce to nese právě Andrea.

Ačkoli s Pomejem už dávno nežije, tahle krutá novina ji naprosto zlomila. Myslí totiž i na jejich dceru Aničku (4), která se na tátu vždycky těší. „Pořád je to táta mé dcery a moc si přeju, aby byl v pořádku, aby tu pro ni byl.

Bude ho potřebovat,“ nechala se slyšet dýdžejka, která je z toho zoufalá. Na to, že Jiří vyhrožoval, že se mu rakovina vrací, byla prý zvyklá. Vždy to byly ale jen plané řeči. Tentokrát však na jeho slova skutečně došlo.

Nezbývá, než držet palce, aby zákeřnou chorobu Pomeje přemohl i podruhé. Motivací by mu mohla být třeba Anna K. (53), která se s tím zdárně poprala už dvakrát. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden