Můj kousek štěstí

Andrea Růžičková: Komplikace v těhotenství

Trápí ji psychické problémy! Dokáže se vůbec hvězda Ordinace v růžové zahradě postarat o své dítě?.

Jedna z nejkrásnějších českých hereček, Andrea Růžičková (33), rozená Kerestešová, by si v současné době mohla plnými doušky užívat těšení se na miminko. Se svým manželem, Mikolášem Růžičkou (36) čeká narození potomka každým dnem.

Možná, že v době, kdy čtete tyto řádky, bude děťátko už na světě. Vyvstává však otázka, zda se seriálová a filmová hvězda dokáže o malé postarat. Drtí ji totiž vážné psychické problémy! Trpí prý jakousi sociální fóbií.

Má strach z lidí. Projevuje se to nejen při osobním styku s lidmi, ale i třeba při telefonování. A pokud nemoci člověk podlehne, může se dostat do naprosté společenské izolace. Je s podivem, že Růžičková zvládne vykonávat svoji profesi herečky.

I když jí to velmi narušuje běžný život. „S manželem chodíme spolu i nakupovat, protože to sami nezvládneme. Z hodně lidí a velkých obchodů, jsme strašně nemocní,“ uvedla příklad. Na neštěstí ji však ani její partner nemůže pořádně podpořit.

Shodou okolností i jeho totiž postihnul stejný neduh. Jak budou oba rodiče zvládat stres a napjaté situace v mateřství, kdy jsou potřeba hodně silné nervy? Přes to přesevšechno se ale Růžičková snaží nepropadat panice a strachu.

"Snažím se obavám nepodléhat. Chci důvěřovat jak sobě, tak dítěti," říká. Herečka volí správný přístup. S ním všechno jistě nakonec dobře zvládne..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden