Moje šťastná hvězda

Andrea Verešová: Chybí jí vážně její expartner?

Zdá se, že na svého expartnera vzpomíná s velkým úsměvem na tváři. Modelka Andrea Verešová (38) už je sice dvanáct let vdaná za právníka Daniela Volopicha (54), a dokonce s ním má dvě děti, ale prý neustále vzpomíná na minulost.

S hokejistou Jaromírem Jágrem (47) byla modelka ve vztahu šest let, což není krátká doba, a je jasné, že to v ní zanechalo nějakou stopu. Díky Jágrovi Verešová procestovala spoustu zemí, dokonce i svou vysněnou Ameriku. Zažili spoustu dobrodružství a zdá se, že to Verešové začalo možná trochu chybět.

Chtěla by ho zpět?

I přesto, že na Jágra pěje ódy, spolu od jejich rozchodu nemluvili. „Občas si říkám, jaké by to bylo, podívat se vzájemně znovu do očí,“ zasnila se na chvíli Verešová. Hned poté ale dodala, že asi normální. Z jejích slov můžeme poznat, že jí vztah s hokejistou nejspíš schází, a to i přesto, že je vdaná a má děti.

Asi jí závidí

Ve vztahu s Jágrem je nyní modelka Veronika Kopřivová (27) a podle našich zdrojů o ní Verešová nemá zrovna nejlepší mínění. Údajně si prý totiž myslí, že Veronika Jágra jen využila, což se jí nelíbí. I po těch letech má Verešová o Jágra stále starost, což je samo o sobě zvláštním signálem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden