Můj kousek štěstí

Andrea Verešová: Hra na hospodyni?

Vaří knedlíky Jak si lakuje nehty u nohou anebo líčí řasy, to si umíme všichni velmi dobře představit. Ale že by stála u horké plotny a vařila knedlíky? Tady představivost už trochu selhává.

Jenže ji nepotřebujeme, protože zelenoočka se při přípravě knedlíků nechala vyfotografovat a snímky pochopitelně zveřejnila. Fanoušci se shodují na tom, že by se kráska měla poučit z přísloví: Ševče, drž se svého kopyta.

Když se vystavuje pod palmami či v blízkosti luxusních bazénů ve svůdných plavkách, nikdo neřekne ani slovo a nikdo se ničemu nediví. Ale nad těstem na knedlíky vypadá trošku legračně. Zvlášť když snímek vylepší nápisem: Uvarím a potom to všetko zožeriem.

Zrovna ona, která se zjevně živí lístky salátu s kapkou olivového oleje. Už jednou dopadla neslavně, tehdy se jednalo o reklamu na prostředek na nádobí. Firma nakonec cukla, došli k závěru, že by tomu, že Andrea myje nádobí, živá duše nevěřila.

Podobně si modelka nedávno rozbila nosík vzhledem k propagaci tequily. Na sociální síti tvrdila, že je tento alkoholický nápoj zdravý. V tomto případě není těžké uvěřit, že ho Andrea pije, a ráda. Jen by ho neměla tímto způsobem nabízet druhým, navíc s ujištěním, že léčí krevní tlak, cukrovku a osteoporózu.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden