Můj kousek štěstí

Andrea Verešová: Kdy půjde do důchodu?

V kolika letech chodí modelky do penze? Na to je těžké odpovědět. Některé z nich si dokáží zajistit úspěch i v pozdním věku, ale za to platí daň v podobě stresů, depresí, drastických diet a poměřování se s mnohem mladšími ročníky, což přináší jen další chmury.

Andrea Verešová oslaví 28. června příštího roku čtyřicáté narozeniny. Zatím nevidí signály, že by patřila do starého železa. "Nikdy jsem si nemyslela, že budu úspěšná a že se i skoro ve čtyřiceti modelingem budu moci živit.

Je to pro mě milé zjištění," raduje se kráska se zelenýma očima. "Dokud jsou lidi, kteří o mě mají zájem, je to těžké odmítat," spokojeně podotýká rodačka ze slovenské Nitry. "Vybírám si nejlukrativnější zakázky.

I v zahraničí mají zralejší modelky větší úspěch než mladé. Lépe se prodává krém na zralé ženě, které uvěříte, že ho opravdu používá." Andrea je i krátce před kulatými narozeninami hvězdou přehlídkových mol.

Až přijde obávaný důchod, prý se uplatní jako právnička. Studium práv v Plzni ukončila v roce 2007, od té doby, tedy dvanáct let, se právu nevěnuje. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden