Moje šťastná hvězda

Andrea Verešová: Ponížila vlastní dceru

Na rovinu přiznala, že její dcera na modeling nemá. Modelka Andrea Verešová (38) je na svou dceru Vanessu (11) možná až příliš tvrdá a kritická.

Neumí ji podpořit?

Podle ní totiž její dcera nepůjde v jejích šlépějích, protože k modelingu nemá vůbec žádné sklony, a navíc prý nemá postavu, se kterou by se mohla promenádovat po přehlídkových molech.
Nedávno Verešová sdílela s dcerou na sociálních sítích fotografii, pod kterou se jí někdo ptal, zda se dcera také hrne do modelingu. Ona svůj názor napsala úplně bez obalu, zkrátka že její dcera na to nemá. Většina lidí jí za to zkritizovala.

Schytala kritiku

Podle některých by svou dceru neměla veřejně takhle shazovat, může to totiž mít vliv na její sebevědomí. Matka by měla být naopak ta, která své děti vyzdvihuje, ne jim ničí osobnost.
Verešová se bránila tím, že její dcera Vanessa je spíš sportovní typ a raději by dala přednost míči než podpatkům. Její obrana ale příliš nezabrala, ostatní jí i nadále kritizovali a Verešová už se pak ani nevyjadřovala. Že by záviděla? Aby ji dcerka ještě nakonec tak trochu nepřekvapila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden